Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ESPOR turnuvasında şampiyon belli oldu

SPOR 27.01.2024 - 18:49, Güncelleme: 27.01.2024 - 18:49
 

ESPOR turnuvasında şampiyon belli oldu

Nevşehir Belediyesi’nin Legendside Espor Merkezi ile birlikte düzenlediği EASPORT FC 24 Takımlar Arası Playstation Turnuvası sona erdi.
  Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Legendside Espor Merkezi tarafından düzenlenen ve Nissara AVM ve New City Story Cafe’nin sponsorları arasında bulunduğu EASPORT FC 24 Takımlar Arası Playstation Turnuvası, Nissara AVM’de gerçekleştirildi. Türkiye Espor Lig Şampiyonu Galatasaray Espor Koçu Emre Kayır’ın da konuk olarak katıldığı turnuvanın finalinde Tarık Ceylan ve Emir Buğra Tosun karşı karşıya geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın da izlediği müsabakayı rakibini 4-3 yenen Tarık Ceylan kazandı. Turnuvada yarı finale yükselemeyen katılımcılar arasında gerçekleştirilen Emre Kayır Kupasının birincisi ise Murat Karakoç oldu. Turnuvada dereceye giren genç sporculara Playstation 5, akıllı kol saati ve tablet ödülleri Belediye Başkanı Savran ve Nissara AVM Müdürü Göktürk Özhan tarafından verildi.  
Nevşehir Belediyesi’nin Legendside Espor Merkezi ile birlikte düzenlediği EASPORT FC 24 Takımlar Arası Playstation Turnuvası sona erdi.

 

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Legendside Espor Merkezi tarafından düzenlenen ve Nissara AVM ve New City Story Cafe’nin sponsorları arasında bulunduğu EASPORT FC 24 Takımlar Arası Playstation Turnuvası, Nissara AVM’de gerçekleştirildi. Türkiye Espor Lig Şampiyonu Galatasaray Espor Koçu Emre Kayır’ın da konuk olarak katıldığı turnuvanın finalinde Tarık Ceylan ve Emir Buğra Tosun karşı karşıya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın da izlediği müsabakayı rakibini 4-3 yenen Tarık Ceylan kazandı.

Turnuvada yarı finale yükselemeyen katılımcılar arasında gerçekleştirilen Emre Kayır Kupasının birincisi ise Murat Karakoç oldu.

Turnuvada dereceye giren genç sporculara Playstation 5, akıllı kol saati ve tablet ödülleri Belediye Başkanı Savran ve Nissara AVM Müdürü Göktürk Özhan tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.