Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

EMITT Fuarında Kapadokya Bölgesi 27.yıl onur ödülü aldı

TURİZM 07.02.2024 - 16:08, Güncelleme: 07.02.2024 - 16:08
 

EMITT Fuarında Kapadokya Bölgesi 27.yıl onur ödülü aldı

27.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katılan Kapadokya bölgesi 27.yıl onur ödülünün sahibi oldu.
  27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT, görkemli bir açılış töreniyle başladı. Turizm sektörünün nabzı tutulduğu ve Kapadokya Bölgemizin de standının yer aldığı EMİTT fuarı 09 Şubat’a kadar TÜYAP İstanbul Büyükçekmece’de misafirlerini ağırlayacak. Valiliğimizin, destinasyonlar dalında 27. yıl onur ödülüne layık gördüğü Kapadokya standını görmek için mutlaka EMİTT Fuarına uğramalısınız.  
27.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katılan Kapadokya bölgesi 27.yıl onur ödülünün sahibi oldu.

 

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT, görkemli bir açılış töreniyle başladı. Turizm sektörünün nabzı tutulduğu ve Kapadokya Bölgemizin de standının yer aldığı EMİTT fuarı 09 Şubat’a kadar TÜYAP İstanbul Büyükçekmece’de misafirlerini ağırlayacak.

Valiliğimizin, destinasyonlar dalında 27. yıl onur ödülüne layık gördüğü Kapadokya standını görmek için mutlaka EMİTT Fuarına uğramalısınız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.