Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Elif Market evlerinize ihtiyaçlarınızı ulaştırıyor

NEVŞEHİR 09.04.2020 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Elif Market evlerinize ihtiyaçlarınızı ulaştırıyor

Nevşehir’de korona virüs ile mücadele kapsamında dışarı çıkmayan vatandaşların ihtiyaçlarını Elif Market evlerine ulaştırıyor.
  Korona virüs ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların yanı sıra 20 yaş altında da bulunanların da dışarı çıkma yasağı uygulamasıyla birlikte vatandaşlar çareyi Vefa hattını arayarak ihtiyaçlarını karşılıyor.   Tüm bunların yanı sıra Esentep Mahallesinde hizmet vermekte olan Elif Market’te vatandaşların mağdur olmaması amacıyla Nevşehir’in her bir noktasına servis yaparak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Sabah saat 09.00 ila akşam 21.00 saatleri arasında telefon ile ulaşarak siparişlerini ileten vatandaşların evlerine ihtiyaçlarını ileten Elif Market bu uygulamasıyla büyük takdir kazandı.   Elif Market sipariş hattı:   0(532) 2062575   0(384) 2126578
Nevşehir’de korona virüs ile mücadele kapsamında dışarı çıkmayan vatandaşların ihtiyaçlarını Elif Market evlerine ulaştırıyor.

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların yanı sıra 20 yaş altında da bulunanların da dışarı çıkma yasağı uygulamasıyla birlikte vatandaşlar çareyi Vefa hattını arayarak ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Tüm bunların yanı sıra Esentep Mahallesinde hizmet vermekte olan Elif Market’te vatandaşların mağdur olmaması amacıyla Nevşehir’in her bir noktasına servis yaparak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Sabah saat 09.00 ila akşam 21.00 saatleri arasında telefon ile ulaşarak siparişlerini ileten vatandaşların evlerine ihtiyaçlarını ileten Elif Market bu uygulamasıyla büyük takdir kazandı.

 

Elif Market sipariş hattı:

 

0(532) 2062575

 

0(384) 2126578

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.