Sitenin sağında bir giydirme reklam

Elazığ’dan 3 gol yiyen Ordu, Nevşehir’e 4 attı

SPOR 18.03.2023 - 16:05, Güncelleme: 18.03.2023 - 16:05
 

Elazığ’dan 3 gol yiyen Ordu, Nevşehir’e 4 attı

TFF 3.Lig 1.Grup 24.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Ordu deplasmanında adeta bozguna uğradı.
  TFF 3.Lig 1.Grup 24.haftasında Nevşehir Belediyespor,Yeni Ordu Stadyumunda Orduspor FK takımına konuk oldu. Mücadelenin ilk dakikalarında her iki takımda temkinli bir oyun sergilerken ev sahibi ekip karşılaşmanın 25.dakikasında penaltıdan Gökhan’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin 38.dakikasında Orduspor Muhlis’in golüyle maçta 2-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına da tutuk bir oyun ile başlayan Nevşehir Belediyespor sahada varlık gösteremezken karşılaşmanın 84.dakikasında Orduspor Emir’in golüyle maçta durumu 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında oyuna sonradan giren Anıl karşılaşmada Orduspor’u 40 öne geçirirken sahadan 4-0 galip ayrılmasını bildi. Geçen hafta Elazığspor deplasmanından sahadan 3-0 mağlup ayrılan Orduspor bu hafta ise Nevşehir Belediyepspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sahadan 3 puan ile ayrılmasını bildi.  
TFF 3.Lig 1.Grup 24.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Ordu deplasmanında adeta bozguna uğradı.

 

TFF 3.Lig 1.Grup 24.haftasında Nevşehir Belediyespor,Yeni Ordu Stadyumunda Orduspor FK takımına konuk oldu. Mücadelenin ilk dakikalarında her iki takımda temkinli bir oyun sergilerken ev sahibi ekip karşılaşmanın 25.dakikasında penaltıdan Gökhan’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin 38.dakikasında Orduspor Muhlis’in golüyle maçta 2-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına da tutuk bir oyun ile başlayan Nevşehir Belediyespor sahada varlık gösteremezken karşılaşmanın 84.dakikasında Orduspor Emir’in golüyle maçta durumu 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında oyuna sonradan giren Anıl karşılaşmada Orduspor’u 40 öne geçirirken sahadan 4-0 galip ayrılmasını bildi.

Geçen hafta Elazığspor deplasmanından sahadan 3-0 mağlup ayrılan Orduspor bu hafta ise Nevşehir Belediyepspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sahadan 3 puan ile ayrılmasını bildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.