Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eğitimden Bir Kare fotoğraf yarışması başladı

EĞİTİM 15.08.2023 - 09:26, Güncelleme: 15.08.2023 - 09:26
 

Eğitimden Bir Kare fotoğraf yarışması başladı

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-Bir-Sen, eğitim süreçlerinin arkasındaki emeği en özel karelerle görünür kılmak hedefiyle altıncısını düzenlediği Eğitimden Bir Kare Fotoğraf Yarışması başladı.
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığından yapılan açıklamada; "Eğitimin önemine dikkat çekmek, eğitim çalışanlarının fedakârlıklarını gözler önüne sermek, eğitimcilerin çarpıcı hikâyelerini fotoğraf sanatı aracılığıyla kamuoyuna duyurmak; üyelerimizle, eğitim çalışanlarıyla sanat alanında da buluşmak, fotoğraf sanatçılarımızla bu vesileyle bir araya gelmek amacıyla beş yıldır fotoğraf yarışması düzenliyoruz.  31 yıllık hak, emek ve özgürlük mücadelemizde, eğitim çalışanlarının mali, özlük ve sosyal haklarının korunması, geliştirilmesi, iyileştirilmesi, sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalışıp çabaladık, ter akıttık. Üyelerimizin hakları için çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan kısa film, fotoğraf ve hatıra yarışmalarıyla her zaman sanat ve kültür faaliyetlerinin destekçisi oluyoruz.  Düzenlediğimiz kültür ve sanat faaliyetleriyle, sanatı eğitimle buluşturmayı hedefliyor, sanata emek verenlerin eğitime odaklanmasını sağlamak için emek harcıyoruz.  Seçici kurulda fotoğraf sanatçıları Tekin Ertuğ, Necip Evlice, Maruf Şinik, Mustafa Binol ve Foto Muhabiri Harun Özalp’ın yer alacağı yarışmada birinci olacak eser sahibine 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye 5 bin TL ve Mehmet Akif İnan Özel Ödülü için 3 bin TL ödül; ayrıca, sergileme hakkı kazanan eserler için 500 TL verilecek.  Son katılım tarihi 1 Aralık 2023 olan yarışmada dereceye giren eser sahipleri, ödüllerini, tarihi daha sonra açıklanacak program kapsamında alacak.  Fotoğraf yarışmamızın detaylarına www.egitimdenbirkare.org sitesinden ulaşabilirsiniz" ifadelerinde bulunuldu.  
NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-Bir-Sen, eğitim süreçlerinin arkasındaki emeği en özel karelerle görünür kılmak hedefiyle altıncısını düzenlediği Eğitimden Bir Kare Fotoğraf Yarışması başladı.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığından yapılan açıklamada; "Eğitimin önemine dikkat çekmek, eğitim çalışanlarının fedakârlıklarını gözler önüne sermek, eğitimcilerin çarpıcı hikâyelerini fotoğraf sanatı aracılığıyla kamuoyuna duyurmak; üyelerimizle, eğitim çalışanlarıyla sanat alanında da buluşmak, fotoğraf sanatçılarımızla bu vesileyle bir araya gelmek amacıyla beş yıldır fotoğraf yarışması düzenliyoruz. 

31 yıllık hak, emek ve özgürlük mücadelemizde, eğitim çalışanlarının mali, özlük ve sosyal haklarının korunması, geliştirilmesi, iyileştirilmesi, sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalışıp çabaladık, ter akıttık. Üyelerimizin hakları için çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan kısa film, fotoğraf ve hatıra yarışmalarıyla her zaman sanat ve kültür faaliyetlerinin destekçisi oluyoruz. 

Düzenlediğimiz kültür ve sanat faaliyetleriyle, sanatı eğitimle buluşturmayı hedefliyor, sanata emek verenlerin eğitime odaklanmasını sağlamak için emek harcıyoruz. 

Seçici kurulda fotoğraf sanatçıları Tekin Ertuğ, Necip Evlice, Maruf Şinik, Mustafa Binol ve Foto Muhabiri Harun Özalp’ın yer alacağı yarışmada birinci olacak eser sahibine 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye 5 bin TL ve Mehmet Akif İnan Özel Ödülü için 3 bin TL ödül; ayrıca, sergileme hakkı kazanan eserler için 500 TL verilecek. 

Son katılım tarihi 1 Aralık 2023 olan yarışmada dereceye giren eser sahipleri, ödüllerini, tarihi daha sonra açıklanacak program kapsamında alacak. 

Fotoğraf yarışmamızın detaylarına www.egitimdenbirkare.org sitesinden ulaşabilirsiniz" ifadelerinde bulunuldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.