Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ poster tasarım yarışmasının kazananları belli oluyor

EĞİTİM 19.07.2023 - 12:31, Güncelleme: 19.07.2023 - 12:40
 

‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ poster tasarım yarışmasının kazananları belli oluyor

Slow Food Communities network in Türkiye ile Kapadokya Üniversitesi (KÜN) iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye ve Dünya’daki amatör ve profesyonel herkese açık olan poster tasarım yarışmasında dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan posterler halk oylamasıyla belirlenecek.
Arıların doğa için önemini ortaya koymak, doğanın sürdürülebilirliğine katkı sunmak, arıların yaşam alanı olan ormanların tahrip edilerek sanayiye ve kentleşmeye açılmasının önüne geçmek, yanlış ve bilinçsiz ilaçlamaya dikkat çekme amacıyla Slow Food Communities network in Türkiye ile KÜN iş birliğiyle düzenlenen poster yarışmasının kazananları @kapadokyauniversitesi Instagram hesabında yapılacak halk oylamasının sonucunda belli olacak. Dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan posterler, gönderisine yapılacak yorumlarla belirlenecek. Birbirinden yaratıcı, arıların dünyamız ve insanlık için önemini ortaya koyan ve seçici kurul tarafından 86 poster içerisinden son 10’a kalan posterleri görmek ve oy vermek için tıklayınız. Oylamalar 20 Temmuz Perşembe günü saat 23.59’a kadar devam edecektir. Dereceye giren posterler 21 Temmuz Cuma günü ilan edilecektir. Ödüller · Birinciye, Slow Food International tarafından kurulan Terra Madre ağının, her iki yılda bir düzenlediği, sürdürülebilir tarıma ve çevreye adanmış en büyük ve en önemli uluslararası etkinliği olan 2024 İtalya Terra Madre’ye katılımı için uçak bileti ve konaklama, · İkinciye, Butterfly Balloons ile Kapadokya’da 2 kişilik balon uçuşu, · Üçüncüye, Alize Hotel (Fethiye-Ölüdeniz) 24-30 Ekim tarihleri arası 2 gece tatil hediye edilecek.    
Slow Food Communities network in Türkiye ile Kapadokya Üniversitesi (KÜN) iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye ve Dünya’daki amatör ve profesyonel herkese açık olan poster tasarım yarışmasında dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan posterler halk oylamasıyla belirlenecek.

Arıların doğa için önemini ortaya koymak, doğanın sürdürülebilirliğine katkı sunmak, arıların yaşam alanı olan ormanların tahrip edilerek sanayiye ve kentleşmeye açılmasının önüne geçmek, yanlış ve bilinçsiz ilaçlamaya dikkat çekme amacıyla Slow Food Communities network in Türkiye ile KÜN iş birliğiyle düzenlenen poster yarışmasının kazananları @kapadokyauniversitesi Instagram hesabında yapılacak halk oylamasının sonucunda belli olacak. Dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan posterler, gönderisine yapılacak yorumlarla belirlenecek.

Birbirinden yaratıcı, arıların dünyamız ve insanlık için önemini ortaya koyan ve seçici kurul tarafından 86 poster içerisinden son 10’a kalan posterleri görmek ve oy vermek için tıklayınız. Oylamalar 20 Temmuz Perşembe günü saat 23.59’a kadar devam edecektir. Dereceye giren posterler 21 Temmuz Cuma günü ilan edilecektir.

Ödüller

· Birinciye, Slow Food International tarafından kurulan Terra Madre ağının, her iki yılda bir düzenlediği, sürdürülebilir tarıma ve çevreye adanmış en büyük ve en önemli uluslararası etkinliği olan 2024 İtalya Terra Madre’ye katılımı için uçak bileti ve konaklama,

· İkinciye, Butterfly Balloons ile Kapadokya’da 2 kişilik balon uçuşu,

· Üçüncüye, Alize Hotel (Fethiye-Ölüdeniz) 24-30 Ekim tarihleri arası 2 gece tatil hediye edilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.