Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dünya'nın en inanılmaz otellerinden biri Kapadokya'da

TURİZM 28.10.2022 - 13:35, Güncelleme: 28.10.2022 - 13:43
 

Dünya'nın en inanılmaz otellerinden biri Kapadokya'da

1949 yılında kurulan ve sadece seyahat üzerinde yayıncılık yapan Fodor’s tarafından Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Kayakapı Premium Caves dünyanın en inanılmaz 92 otel arasına seçildi.
Dünyanın en saygın seyahat siteleri arasında yer alan ve 1949 yılından itibaren seyahat üzerine yayın yapan Fodor’s tarafından 2023 yılının dünyanın en inanılmaz 92 oteli seçildi. Dünyanın en inanılmaz otelleri arasında ise Türkiye’den sadece Kapadokya’da hizmet vermekte olan Kayakapı Premium Caves seçilmesi bölge turizmini bir kez daha gururlandırdı. Fodor’s tarafından yayınlanan dünyanın en iyi 92 oteli arasında seçilen Kayakapı Premium Caves için şu şekilde bahsedildi.   “Kayakapı Premium Mağaraları” Enfes geleneksel Türk mimarisi ile hazırlanmış Kayakapı Premium Caves , Kapadokya Vadisi'nin rengarenk sıcak hava balonları ve rüzgarla savrulan peri bacalarının yakınında oyulmuş çarpıcı kumtaşı mağara konutları sunmaktadır. Bu butik otel, tek bir yapı değil, başlı başına bir UNESCO Mirası mahallesi, korunmuş mağaralar, geleneksel evler ve geniş bir tarihi konak (Davut Ağa Köşkü) koleksiyonudur. Her oda, altın renginde zarif bir şekilde dekore edilmiştir ve kalın kilimler ve dokuma perdelerle kaplanmıştır. En lüks mağara odaları, özel dalmalar için küçük bir havuz ve rahat atmosfere katkıda bulunan bir odun şöminesi içerir. Standart odalar geniştir ve mağara duvarlarında geleneksel Türk sanatı ile dekore edilmiştir. Konuklar, Türkiye'ye özgü zengin bir kültürel deneyim ve yerel lezzetler sunan 24 saat oda servisi menüsü için tesis bünyesindeki kubbeli Türk hamamının mermer plakalarından ücretsiz olarak yararlanabilirler. Kapadokya'nın kırmızı kaya perçinlerini keşfe çıkmadığınız zamanlarda, çatı katındaki kafeden yabancı manzaraya ve şirin köye hayran kalabilir, Davut Ağa Konağı'nın turkuaz havuzunda yüzebilir veya tesisin özel mahzeninden yöresel şarapları yudumlayabilirsiniz.      
1949 yılında kurulan ve sadece seyahat üzerinde yayıncılık yapan Fodor’s tarafından Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Kayakapı Premium Caves dünyanın en inanılmaz 92 otel arasına seçildi.

Dünyanın en saygın seyahat siteleri arasında yer alan ve 1949 yılından itibaren seyahat üzerine yayın yapan Fodor’s tarafından 2023 yılının dünyanın en inanılmaz 92 oteli seçildi. Dünyanın en inanılmaz otelleri arasında ise Türkiye’den sadece Kapadokya’da hizmet vermekte olan Kayakapı Premium Caves seçilmesi bölge turizmini bir kez daha gururlandırdı.

Fodor’s tarafından yayınlanan dünyanın en iyi 92 oteli arasında seçilen Kayakapı Premium Caves için şu şekilde bahsedildi.

 

“Kayakapı Premium Mağaraları”

Enfes geleneksel Türk mimarisi ile hazırlanmış Kayakapı Premium Caves , Kapadokya Vadisi'nin rengarenk sıcak hava balonları ve rüzgarla savrulan peri bacalarının yakınında oyulmuş çarpıcı kumtaşı mağara konutları sunmaktadır.

Bu butik otel, tek bir yapı değil, başlı başına bir UNESCO Mirası mahallesi, korunmuş mağaralar, geleneksel evler ve geniş bir tarihi konak (Davut Ağa Köşkü) koleksiyonudur.

Her oda, altın renginde zarif bir şekilde dekore edilmiştir ve kalın kilimler ve dokuma perdelerle kaplanmıştır. En lüks mağara odaları, özel dalmalar için küçük bir havuz ve rahat atmosfere katkıda bulunan bir odun şöminesi içerir. Standart odalar geniştir ve mağara duvarlarında geleneksel Türk sanatı ile dekore edilmiştir.

Konuklar, Türkiye'ye özgü zengin bir kültürel deneyim ve yerel lezzetler sunan 24 saat oda servisi menüsü için tesis bünyesindeki kubbeli Türk hamamının mermer plakalarından ücretsiz olarak yararlanabilirler. Kapadokya'nın kırmızı kaya perçinlerini keşfe çıkmadığınız zamanlarda, çatı katındaki kafeden yabancı manzaraya ve şirin köye hayran kalabilir, Davut Ağa Konağı'nın turkuaz havuzunda yüzebilir veya tesisin özel mahzeninden yöresel şarapları yudumlayabilirsiniz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.