Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dünya, Kapadokya’da koşacak!

SPOR 14.10.2022 - 15:41, Güncelleme: 14.10.2022 - 15:41
 

Dünya, Kapadokya’da koşacak!

Kapadokya’da düzenlenecek olan 8.Uluslararası Salomon Cappadocia Ultra Trail yarışları bölgeye 25 milyon ekonomik katkı sağlayacak.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bu yıl 8.düzenlenecek olan Salomon Cappadocia Ultra Trail yarışları bölgeye ciddi anlamda ekonomik katkı sağlayacak. 2 gün boyunca devam edecek yarışlar öncesinde otel doluluk oranları yüzde 95 seviyelerine çıkarken bölgeye 25 milyon lira katkı sağlaması bekleniyor. İşte rakamlar ile Salomon Cappadocia Ultra Trail Sporcular ve sporcu aileleri ile birlikte hafta sonu Kapadokya’da 4 bin 500 kişi konaklayacak Hafta sonu organizasyonun bölgeye 25 milyon lira ekonomik katkı sağlayacak Parkurda 11 istasyon bulunuyor bu parkurlarda 8 ton yiyecek ve 15 ton içecek servis edilecek Parkurda toplam 8 bin civarı işaretleme malzemesi kullanıldı Organizasyon için gelenlerden bin kişi balon turlarına katılacak Yarışmaları yerli ve yabancı 65 medya mensubu katılacak
Kapadokya’da düzenlenecek olan 8.Uluslararası Salomon Cappadocia Ultra Trail yarışları bölgeye 25 milyon ekonomik katkı sağlayacak.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bu yıl 8.düzenlenecek olan Salomon Cappadocia Ultra Trail yarışları bölgeye ciddi anlamda ekonomik katkı sağlayacak. 2 gün boyunca devam edecek yarışlar öncesinde otel doluluk oranları yüzde 95 seviyelerine çıkarken bölgeye 25 milyon lira katkı sağlaması bekleniyor.

İşte rakamlar ile Salomon Cappadocia Ultra Trail

  • Sporcular ve sporcu aileleri ile birlikte hafta sonu Kapadokya’da 4 bin 500 kişi konaklayacak
  • Hafta sonu organizasyonun bölgeye 25 milyon lira ekonomik katkı sağlayacak
  • Parkurda 11 istasyon bulunuyor bu parkurlarda 8 ton yiyecek ve 15 ton içecek servis edilecek
  • Parkurda toplam 8 bin civarı işaretleme malzemesi kullanıldı
  • Organizasyon için gelenlerden bin kişi balon turlarına katılacak
  • Yarışmaları yerli ve yabancı 65 medya mensubu katılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.