Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Altuntaş, seçim çalışmalarını sürdürüyor

SİYASET 13.03.2024 - 00:03, Güncelleme: 13.03.2024 - 00:03
 

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Altuntaş, seçim çalışmalarını sürdürüyor

DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.
  DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkan Adayı Altuntaş bugün seçim otobüsü ile çarşı esnaflarına hayırlı işler temennisinde bulunurken mahalleleri de ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Altuntaş parkta oyun oynayan çocuklar ile de sohbet ederken çocukların oyunlarına da eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı. DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş açıklamasında, “Geçtiğimiz Cumartesi günü Genel Başkanımız Ali Babacan’ı Nevşehir’e misafir etmemizin ardından bizlerde seçim çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Partili arkadaşlarımız ile mahalle ziyaretlerinde bulunarak projelerimizden bahsetmemizin yanı sıra vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.  
DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

 

DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkan Adayı Altuntaş bugün seçim otobüsü ile çarşı esnaflarına hayırlı işler temennisinde bulunurken mahalleleri de ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Altuntaş parkta oyun oynayan çocuklar ile de sohbet ederken çocukların oyunlarına da eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.

DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş açıklamasında, “Geçtiğimiz Cumartesi günü Genel Başkanımız Ali Babacan’ı Nevşehir’e misafir etmemizin ardından bizlerde seçim çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Partili arkadaşlarımız ile mahalle ziyaretlerinde bulunarak projelerimizden bahsetmemizin yanı sıra vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.