Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

DEVA Partisi Adayı Altuntaş seçim çalışmalarını sürdürüyor

SİYASET 25.03.2024 - 09:57, Güncelleme: 25.03.2024 - 09:57
 

DEVA Partisi Adayı Altuntaş seçim çalışmalarını sürdürüyor

DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kala DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Altıntaş seçim çalışmaları kapsamın esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek partisi ve kendisi için destek isterken Nevşehir’in sorunlarına deva olmak için yola çıktıklarını belirtti. Altuntaş, “DEVA Partisi olarak seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek parti projelerimizi anlatırken ev ziyaretlerinde de bulunarak destek istiyoruz. Biz vatandaşlarımıza şeffaf bir yönetim sunacağımızın sözünü veriyoruz. Şehrimizi el birliği ile hep birlikte yöneteceğiz. Bizlere gönül kapılarını açan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.    
DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kala DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Altıntaş seçim çalışmaları kapsamın esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek partisi ve kendisi için destek isterken Nevşehir’in sorunlarına deva olmak için yola çıktıklarını belirtti.

Altuntaş, “ DEVA Partisi olarak seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek parti projelerimizi anlatırken ev ziyaretlerinde de bulunarak destek istiyoruz. Biz vatandaşlarımıza şeffaf bir yönetim sunacağımızın sözünü veriyoruz. Şehrimizi el birliği ile hep birlikte yöneteceğiz. Bizlere gönül kapılarını açan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.