Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu Zeliha Ekmekçi Anadolu İmam Hatip Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi

EĞİTİM 14.06.2023 - 22:12, Güncelleme: 14.06.2023 - 22:12
 

Derinkuyu Zeliha Ekmekçi Anadolu İmam Hatip Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi

Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesinden 2022-2023 Eğitim -Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için okulun konferans salonunda anlamlı bir tören düzenlendi.
  Mezuniyet Programı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Murat Demirtaş, gençlere edindikleri bilgi, görgü kültürle kendi hayatlarına yön vereceklerini hem kendilerine hem çevrelerine ve vatanlarına hayırlı birer nesil olacaklarını söyledi. İmam hatip gençliğinin dünyaya Peygamberin efendimizin baktığı gibi baktığını,Allah(c.c) ‘ın emrettiği şekilde yaşayacağını belirtti. Program protokol konuşmalarından sonra, bayrak ve flama devir teslim ile devam etti. Bu anlarda pek çok izleyicin duygulandığı gözlendi. Derece giren okul birincisi Beyza Elif Şahin’e, okul ikincisi Eda Müzeyyen Bilgin'e ve okul üçüncüsü Arzu Topraktepe’ye hediye ve plaketleri verildi. Okul birincisi okul kütüğüne alkışlar eşliğinde ismini çaktı. Okul birincisi Beyza Elif Şahin konuşma yaparak “Her veda gerçek sevgiliye bir vuslattır.’’ diyerek İmam Hatipli olma mefkûresini her an yaşayacaklarını ve yaşatacaklarını söyledi. Konuşma sonrasında öğrenciler sahneye alınarak geçici mezuniyet belgeleri ve hediyeleri çeşitli slayt ve videolar eşliğinde verildi. Mezuniyet Programı Öğretmen ve öğrencilerin sahnede pasta kesmelerinin ardından, sahnede kep atma töreniyle noktalandı.  
Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesinden 2022-2023 Eğitim -Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için okulun konferans salonunda anlamlı bir tören düzenlendi.

 

Mezuniyet Programı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Murat Demirtaş, gençlere edindikleri bilgi, görgü kültürle kendi hayatlarına yön vereceklerini hem kendilerine hem çevrelerine ve vatanlarına hayırlı birer nesil olacaklarını söyledi. İmam hatip gençliğinin dünyaya Peygamberin efendimizin baktığı gibi baktığını,Allah(c.c) ‘ın emrettiği şekilde yaşayacağını belirtti.

Program protokol konuşmalarından sonra, bayrak ve flama devir teslim ile devam etti. Bu anlarda pek çok izleyicin duygulandığı gözlendi. Derece giren okul birincisi Beyza Elif Şahin’e, okul ikincisi Eda Müzeyyen Bilgin'e ve okul üçüncüsü Arzu Topraktepe’ye hediye ve plaketleri verildi. Okul birincisi okul kütüğüne alkışlar eşliğinde ismini çaktı. Okul birincisi Beyza Elif Şahin konuşma yaparak “Her veda gerçek sevgiliye bir vuslattır.’’ diyerek İmam Hatipli olma mefkûresini her an yaşayacaklarını ve yaşatacaklarını söyledi. Konuşma sonrasında öğrenciler sahneye alınarak geçici mezuniyet belgeleri ve hediyeleri çeşitli slayt ve videolar eşliğinde verildi.

Mezuniyet Programı Öğretmen ve öğrencilerin sahnede pasta kesmelerinin ardından, sahnede kep atma töreniyle noktalandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.