Sitenin sağında bir giydirme reklam

Derinkuyu Kaymakamı Demirtaş görevine başladı

İLÇELER 25.08.2022 - 00:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 00:07
 

Derinkuyu Kaymakamı Demirtaş görevine başladı

Son yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Derinkuyu Kaymakamlığı görevine atanan Esra Demirtaş görevine başladı.
Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Derinkuyu Kaymakamlığı görevine atanan Esra Demirtaş görevine başladı.   Esra Demirtaş kimdir? 1994 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Ordu Valiliğinde İl Merkez Stajı; Mersin İli Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Düzce İli Yığılca, Akçakoca, Gümüşova, Çilimli, Cumayeri İlçelerinde mülkiye teftiş stajlarını tamamladı. Adıyaman İli Besni, Kocaeli İli Derince, Balıkesir Marmara İlçelerinde Kaymakam Refikliği görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığının onayı ile “Derinkuyu Kaymakamı” olarak İlçemize atanmış olup, 19.08.2022 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başlamıştır.
Son yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Derinkuyu Kaymakamlığı görevine atanan Esra Demirtaş görevine başladı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Derinkuyu Kaymakamlığı görevine atanan Esra Demirtaş görevine başladı.

 

Esra Demirtaş kimdir?

1994 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
Ordu Valiliğinde İl Merkez Stajı; Mersin İli Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Düzce İli Yığılca, Akçakoca, Gümüşova, Çilimli, Cumayeri İlçelerinde mülkiye teftiş stajlarını tamamladı. Adıyaman İli Besni, Kocaeli İli Derince, Balıkesir Marmara İlçelerinde Kaymakam Refikliği görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığının onayı ile “ Derinkuyu Kaymakamı” olarak İlçemize atanmış olup, 19.08.2022 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.