Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu HEM'de hayat boyu öğrenme haftası etkinlikleri düzenlendi

EĞİTİM 12.06.2023 - 08:53, Güncelleme: 12.06.2023 - 08:53
 

Derinkuyu HEM'de hayat boyu öğrenme haftası etkinlikleri düzenlendi

NEVŞEHİR(MHA) Hayat Boyu Öğrenme Haftası bu yıl da İlçede coşkuyla kutlandı.
  Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yıl boyu atölyelerde üretilen tüm ürünlerin sergilendiği stantları bu yıl da Hakkı Atamulu Kültür Parkında Kaymakam Esra Demirtaş'ın katılımıyla açılışı yapıldı.   İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel İrmak, Şube Müdürleri Alaaddin Çakırci ve Hasan Hüseyin Gülmez ile İl Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Feyyaz Solak Bey ile Nevşehir Merkez Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakâr Koçak ile Avanos Halk Eğitimi Müdürü Murat Gümüştepe'nin ve halktan eşrafın teşrif ettiği açılışta yiyecek İçecek alanı öğrencilerin ikramları ile birlikte Okçuluk öğrencileri kısa bir okçuluk gösterisi sundular.   Öğretmenler ve usta öğreticilerin emek ve gayretleriyle kurulan stantlarda halkın büyük ilgisi vardı. Parkta büyük bir şölen şeklinde geçen program ve sergilere İlçe okullarından öğrenci ve öğretmenlerle Güneş Engelli Bakım Merkezi yönetici ve personeli de katılarak desteklerini esirgemediler.   Sergi sonrası Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Amirleri ile İlçe Kütüphane Şefine hediye takdimleri gerçekleştirildi.  
NEVŞEHİR(MHA) Hayat Boyu Öğrenme Haftası bu yıl da İlçede coşkuyla kutlandı.

 

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yıl boyu atölyelerde üretilen tüm ürünlerin sergilendiği stantları bu yıl da Hakkı Atamulu Kültür Parkında Kaymakam Esra Demirtaş'ın katılımıyla açılışı yapıldı.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel İrmak, Şube Müdürleri Alaaddin Çakırci ve Hasan Hüseyin Gülmez ile İl Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Feyyaz Solak Bey ile Nevşehir Merkez Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakâr Koçak ile Avanos Halk Eğitimi Müdürü Murat Gümüştepe'nin ve halktan eşrafın teşrif ettiği açılışta yiyecek İçecek alanı öğrencilerin ikramları ile birlikte Okçuluk öğrencileri kısa bir okçuluk gösterisi sundular.  

Öğretmenler ve usta öğreticilerin emek ve gayretleriyle kurulan stantlarda halkın büyük ilgisi vardı. Parkta büyük bir şölen şeklinde geçen program ve sergilere İlçe okullarından öğrenci ve öğretmenlerle Güneş Engelli Bakım Merkezi yönetici ve personeli de katılarak desteklerini esirgemediler.  

Sergi sonrası Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Amirleri ile İlçe Kütüphane Şefine hediye takdimleri gerçekleştirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.