Sitenin sağında bir giydirme reklam

Derinkuyu Belediyesinden Aşure İkramı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2014 - 23:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu Belediyesinden Aşure İkramı

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu belediyesi tarafından Halka Aşure İkramında bulunuldu.    Belediye Hizmet Binasının önünde gerçekleştirilen programda ilçe halkına Aşure ikramı yapıldı.   Her yıl  geleneksel hale getirilen, Muharrem Ayındaki Aşure İkramına İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, adli ve idari daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen’in dua etmesinden sonra, kazanlar açılarak aşure ikramında bulunuldu.
NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu belediyesi tarafından Halka Aşure İkramında bulunuldu. 
 
Belediye Hizmet Binasının önünde gerçekleştirilen programda ilçe halkına Aşure ikramı yapıldı.
 
Her yıl  geleneksel hale getirilen, Muharrem Ayındaki Aşure İkramına İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, adli ve idari daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen’in dua etmesinden sonra, kazanlar açılarak aşure ikramında bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.