Sitenin sağında bir giydirme reklam

Derinkuyu Belediyesi İşçilere Elbise Yardımında Bulundu

BELEDİYELER 16.11.2016 - 09:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu Belediyesi İşçilere Elbise Yardımında Bulundu

Derinkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Hizmet Alımıyla çalıştırılan işçilere elbise ve ayakkabı dağıtıldı.
  Derinkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Hizmet Alımıyla çalıştırılan işçilere elbise ve ayakkabı dağıtıldı.   Belediye Hizmet Binasında, kıyafet dağıtımında işçilerle bir araya gelen Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, işçilerin sorunlarını ve çalışmalar ile ilgili sıkıntılarını dinledi.   Burada açıklamalarda bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Belediye işçilerinin zor şartlar altında çalışmasına rağmen, alın teriyle ekmek parası kazandıklarını belirterek, Belediyemiz hizmet alımını alan firma olan Emin Temizlik şirketi tarafından sağlanan elbiseleri ve ayakkabıları işçilerimize dağıttık. Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir, yapacağımız çalışmalar ile ilçemizin daha temiz ve modern bir şehir olması için gereken çabayı gösteriyoruz. Amacımız hem halkımızın hem de çalışanlarımızın huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamaktır. Hizmetlerimizi yaparken en büyük gücümüz olan çalışanlarımıza imkanlar dahilinde destek olmaya devam edeceğiz. Ayrıca kıyafetler konusunda bizlere destek olan  Emin Temizlik şirketine teşekkür ederiz dedi. Elbiselerini ve ayakkabılarını alan işçiler, elbiseleri ve ayakkabıları aldıklarını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Balcı’ya teşekkür ettiler.
Derinkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Hizmet Alımıyla çalıştırılan işçilere elbise ve ayakkabı dağıtıldı.

 

Derinkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Hizmet Alımıyla çalıştırılan işçilere elbise ve ayakkabı dağıtıldı.

 

Belediye Hizmet Binasında, kıyafet dağıtımında işçilerle bir araya gelen Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, işçilerin sorunlarını ve çalışmalar ile ilgili sıkıntılarını dinledi.

 

Burada açıklamalarda bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Belediye işçilerinin zor şartlar altında çalışmasına rağmen, alın teriyle ekmek parası kazandıklarını belirterek, Belediyemiz hizmet alımını alan firma olan Emin Temizlik şirketi tarafından sağlanan elbiseleri ve ayakkabıları işçilerimize dağıttık. Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir, yapacağımız çalışmalar ile ilçemizin daha temiz ve modern bir şehir olması için gereken çabayı gösteriyoruz. Amacımız hem halkımızın hem de çalışanlarımızın huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamaktır. Hizmetlerimizi yaparken en büyük gücümüz olan çalışanlarımıza imkanlar dahilinde destek olmaya devam edeceğiz. Ayrıca kıyafetler konusunda bizlere destek olan  Emin Temizlik şirketine teşekkür ederiz dedi. Elbiselerini ve ayakkabılarını alan işçiler, elbiseleri ve ayakkabıları aldıklarını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Balcı’ya teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.