Sitenin sağında bir giydirme reklam

Derinkuyu Belediyesi Bir Adet Çöp Kamyonu Aldı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2014 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu Belediyesi Bir Adet Çöp Kamyonu Aldı

Derinkuyu Belediyesince çevre kirliliğini önleme kapsamında hazırlamış olduğu projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 50.00,00 TL. gönderilen hibe para çöp arabası alımında kullanıldı.  Derinkuyu Belediyesi tarafından yapılan çöp arabası alımı ihale edilerek ihaleyi kazanan Karba Otomotiv Şirketinden Otokar Atlas Marka 2014 Model, 7+1 m3 kapasiteli çöp aracı 120.301,00 TL.'ye  imal ettirilerek alındı. Hibe paranın üzeri Derinkuyu Belediyesi bütçesinden karşılanacağı bildirildi. Araç alımıyla ilgili Belediye Başkanı Ahmet Balcı yapmış olduğu açıklamada; ''İlçemizde çöp Hizmeti ihale edilerek özel şirketlere yaptırılmaktadır. Normal olarak Belediyemizin çöp aracına ihtiyacı olmadığı görülse de  ihalede yaşanacak bir sıkıntın bir gecikme esnasında  halkımıza hizmet verecek bir aracın bulunmaması çevre kirliliğini artıracak ve belediyemizi sıkıntıya düşürecektir. Bu araç bizim sigortamız olacaktır. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Derinkuyu Belediyesince çevre kirliliğini önleme kapsamında hazırlamış olduğu projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 50.00,00 TL. gönderilen hibe para çöp arabası alımında kullanıldı.
 Derinkuyu Belediyesi tarafından yapılan çöp arabası alımı ihale edilerek ihaleyi kazanan Karba Otomotiv Şirketinden Otokar Atlas Marka 2014 Model, 7+1 m3 kapasiteli çöp aracı 120.301,00 TL.'ye  imal ettirilerek alındı. Hibe paranın üzeri Derinkuyu Belediyesi bütçesinden karşılanacağı bildirildi.
Araç alımıyla ilgili Belediye Başkanı Ahmet Balcı yapmış olduğu açıklamada; ''İlçemizde çöp Hizmeti ihale edilerek özel şirketlere yaptırılmaktadır. Normal olarak Belediyemizin çöp aracına ihtiyacı olmadığı görülse de  ihalede yaşanacak bir sıkıntın bir gecikme esnasında  halkımıza hizmet verecek bir aracın bulunmaması çevre kirliliğini artıracak ve belediyemizi sıkıntıya düşürecektir. Bu araç bizim sigortamız olacaktır. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.