Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu Belediye Başkanı Aksoy ödüle layık görüldü

İLÇELER 16.08.2023 - 09:47, Güncelleme: 16.08.2023 - 09:47
 

Derinkuyu Belediye Başkanı Aksoy ödüle layık görüldü

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, yılın en başarılı altyapı proje belediyeciliği ödülüne layık görüldü.
İstanbul’da düzenlen 100. Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri töreninde Belediye, Yılın En Başarılı Altyapı Proje Belediyeciliği ödülüne layık görüldü.  İçme suyu şebekesi, doğalgaz hattı, elektrik hatları ve yağmur suyu hatları sebebiyle aldığımız bu ödül, vatandaşlarımıza sağlıklı, güvenli, ekonomik ve sağlam altyapı hizmetleri sunma gayesi ile alındı.   Başkan Aksoy, "Bu altyapı projelerinde emeği geçen ilgili kurum amirleri ve personellerime, belediyemiz personellerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, yılın en başarılı altyapı proje belediyeciliği ödülüne layık görüldü.

İstanbul’da düzenlen 100. Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri töreninde Belediye, Yılın En Başarılı Altyapı Proje Belediyeciliği ödülüne layık görüldü. 

İçme suyu şebekesi, doğalgaz hattı, elektrik hatları ve yağmur suyu hatları sebebiyle aldığımız bu ödül, vatandaşlarımıza sağlıklı, güvenli, ekonomik ve sağlam altyapı hizmetleri sunma gayesi ile alındı.  

Başkan Aksoy, "Bu altyapı projelerinde emeği geçen ilgili kurum amirleri ve personellerime, belediyemiz personellerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.