Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Depremzede çocuklara yönelik moral etkinlikleri devam ediyor

KÜLTÜR-SANAT 25.04.2023 - 10:02, Güncelleme: 25.04.2023 - 10:03
 

Depremzede çocuklara yönelik moral etkinlikleri devam ediyor

Nevşehir Belediyesi, deprem bölgesinden Nevşehir’e gelen çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerini sürdürüyor.
  Nevşehir Belediyesi, dünya tarihindeki en büyük kara depremlerinden birisi olarak ifade edilen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem sonrasında arama-kurtarma, lojistik, altyapı, barınma, temizlik ve gıda, giyim ile çeşitli malzeme yardımı gibi maddi desteklerinin yanı sıra, depremzedelerin manevi olarak da yanında yer alıyor. Bu kapsamda Nevşehir Belediyesi, depremin psikolojik travmasının etkilerini azaltılmak ve çocukları daha da mutlu edebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde depremzede öğrencilerin eğitimlerini sürdürdükleri okullarda drama ve çocuk tiyatrosu etkinlikleri gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu sayede kısa sürede çok sayıda çocuğa ulaştı.      
Nevşehir Belediyesi, deprem bölgesinden Nevşehir’e gelen çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerini sürdürüyor.

 

Nevşehir Belediyesi, dünya tarihindeki en büyük kara depremlerinden birisi olarak ifade edilen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem sonrasında arama-kurtarma, lojistik, altyapı, barınma, temizlik ve gıda, giyim ile çeşitli malzeme yardımı gibi maddi desteklerinin yanı sıra, depremzedelerin manevi olarak da yanında yer alıyor.

Bu kapsamda Nevşehir Belediyesi, depremin psikolojik travmasının etkilerini azaltılmak ve çocukları daha da mutlu edebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde depremzede öğrencilerin eğitimlerini sürdürdükleri okullarda drama ve çocuk tiyatrosu etkinlikleri gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu sayede kısa sürede çok sayıda çocuğa ulaştı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.