Sitenin sağında bir giydirme reklam

Depremden sağ kurtulan kızını Nevşehir'de buldu

TÜRKİYE GÜNDEMİ 21.02.2023 - 10:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 10:21
 

Depremden sağ kurtulan kızını Nevşehir'de buldu

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan deprem sonrasında enkazdan 7 gün sonra kurtulan Necati Karagön depremden sağ kurtulan kızı Menekşe’yi Nevşehir’de buldu.
  Hatay’da depremden 7 gün sonra kurtulan Necati Karagön kurtulmasının ardından Müge Anlı’nın çorbasını istiyorum demesinin ardından Müge Anlı program depremzede olan Necati Karagön’ü konuk etti. Burada yaşadıklarını anlatan Necati Karagön, Müge Anlı’dan kızının da depremden sağ kurtulduğunu ama bulamadığını söylemesinin ardından Müge Anlı, Necati Karagön’ün kızını Nevşehir Devlet Hastanesi’nde buldu. Bugün katıldığı program depremden 17 gün sonra kızını tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesi’nde gören baba Necati Karagön gözyaşlarına hakim olamadı. Devlet Hastanesi’nden Müge Anlı’nın programına canlı yayında bağlanan Menekşe ise babasını 17 gün sonra görmesinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi olan Menekşe’nin ise bugün tedavisi için İstanbul’a sevk edilecek.  
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan deprem sonrasında enkazdan 7 gün sonra kurtulan Necati Karagön depremden sağ kurtulan kızı Menekşe’yi Nevşehir’de buldu.

 

Hatay’da depremden 7 gün sonra kurtulan Necati Karagön kurtulmasının ardından Müge Anlı’nın çorbasını istiyorum demesinin ardından Müge Anlı program depremzede olan Necati Karagön’ü konuk etti. Burada yaşadıklarını anlatan Necati Karagön, Müge Anlı’dan kızının da depremden sağ kurtulduğunu ama bulamadığını söylemesinin ardından Müge Anlı, Necati Karagön’ün kızını Nevşehir Devlet Hastanesi’nde buldu. Bugün katıldığı program depremden 17 gün sonra kızını tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesi’nde gören baba Necati Karagön gözyaşlarına hakim olamadı. Devlet Hastanesi’nden Müge Anlı’nın programına canlı yayında bağlanan Menekşe ise babasını 17 gün sonra görmesinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi olan Menekşe’nin ise bugün tedavisi için İstanbul’a sevk edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.