Sitenin sağında bir giydirme reklam

Depremden 22 saat sonra kurtarıldı, eşi ve oğlundan haber bekliyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 09.02.2023 - 17:01, Güncelleme: 09.02.2023 - 17:07
 

Depremden 22 saat sonra kurtarıldı, eşi ve oğlundan haber bekliyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrasında depremden 22 saat sonra enkaz altından AFAD ekipleri tarafından 22 saat sonra kurtarılan 58 yaşındaki Hatice Kötüyebakmaz enkaz altında kalan eşi ve oğlundan bir haber bekliyor.
  Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 04.17’de 7,7 şiddetinde meydana gelen depremde enkaz altından 22 saat sonra çıkartılan 58 yaşındaki Hatice Kötüyebakmaz’ın tedavi Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi’nde devam ediyor. Kendisinin 22 saat sonra AFAD ekipleri tarafından kurtarıldığını belirten Hatice Kötüyebakmaz eşi ve oğlundan güzel haberler beklediğini ifade etti. Kötüyebakmaz açıklamasında, “Deprem olduktan 22 saat sonra enkazdan çıktım. Eşim ve oğlum enkaz altında kaldılar. Onların kurtarılmasını istiyorum.  İnşallah Rabbimin de yardımıyla oradan çıkarlar. Yetkililere Allah yardım etsin. Bizlere çok zor ulaşıldı. İnsanlara daha çok yardım edilse daha çok kişi kurtarılırdı. Beni enkazdan AFAD ekipleri kurtardı hepsine teşekkür ederim. Eşim, oğlum ve ben hepimiz ayrı ayrı odalardaydık. Deprem saati uyanıktım. Onların yanına gidecektim gidemeden duvarlar kapandı. Eşimin ve oğlumun enkazdan sağ çıkmışlarsa bana ulaşmalarını istiyorum. Eşim zaten enkazdan sağ çıkmış. AFAD ekiplerin söylediğine göre eşim beni sormuş. Bende inşallah çıktıklarını düşünüyorum. AFAD ekipleri az önce bir amca çıkarttık. Hatice nerede diye ağlıyordu. Bizde bilmediğimiz için bir şey söyleyemedik. Sizde Hatice’siniz. Amcayı kurtardık. Ama oğlumdan hiçbir haber yok. Ondan bir ses yok” dedi.  
Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrasında depremden 22 saat sonra enkaz altından AFAD ekipleri tarafından 22 saat sonra kurtarılan 58 yaşındaki Hatice Kötüyebakmaz enkaz altında kalan eşi ve oğlundan bir haber bekliyor.

 

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 04.17’de 7,7 şiddetinde meydana gelen depremde enkaz altından 22 saat sonra çıkartılan 58 yaşındaki Hatice Kötüyebakmaz’ın tedavi Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi’nde devam ediyor. Kendisinin 22 saat sonra AFAD ekipleri tarafından kurtarıldığını belirten Hatice Kötüyebakmaz eşi ve oğlundan güzel haberler beklediğini ifade etti. Kötüyebakmaz açıklamasında, “ Deprem olduktan 22 saat sonra enkazdan çıktım. Eşim ve oğlum enkaz altında kaldılar. Onların kurtarılmasını istiyorum.  İnşallah Rabbimin de yardımıyla oradan çıkarlar. Yetkililere Allah yardım etsin. Bizlere çok zor ulaşıldı. İnsanlara daha çok yardım edilse daha çok kişi kurtarılırdı. Beni enkazdan AFAD ekipleri kurtardı hepsine teşekkür ederim. Eşim, oğlum ve ben hepimiz ayrı ayrı odalardaydık. Deprem saati uyanıktım. Onların yanına gidecektim gidemeden duvarlar kapandı. Eşimin ve oğlumun enkazdan sağ çıkmışlarsa bana ulaşmalarını istiyorum. Eşim zaten enkazdan sağ çıkmış. AFAD ekiplerin söylediğine göre eşim beni sormuş. Bende inşallah çıktıklarını düşünüyorum. AFAD ekipleri az önce bir amca çıkarttık. Hatice nerede diye ağlıyordu. Bizde bilmediğimiz için bir şey söyleyemedik. Sizde Hatice’siniz. Amcayı kurtardık. Ama oğlumdan hiçbir haber yok. Ondan bir ses yok” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.