Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nevşehir adayını Çarşamba günü açıklayacak mı?

SİYASET 15.01.2024 - 15:42, Güncelleme: 15.01.2024 - 15:47
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nevşehir adayını Çarşamba günü açıklayacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan AK Parti Grup toplantısında Nevşehir Belediye Başkan adayını açıklaması bekleniyor.
  7 Ocak’ta 26 ilin adayını duyuran AK Parti, kalan 48 ilin belediye başkan adayını da en kısa sürede ilan etmeyi planlıyor. İstanbul’da olduğu gibi Ankara’daki aday tanıtım toplantısında da ilçe belediye başkan adayları açıklanmayacak. Bu ay sonunda bütün adayların kamuoyuna tanıtılacağı bir program düzenlenmesi bekleniyor. İlçeler için de ayrı bir program öngörülüyor. Öte yandan seçim beyannamesinin de aday tanıtım programında ilan edilebileceği söyleniyor. Bu arada, Erdoğan’ın, çarşamba günü AK Parti grup toplantısında bazı illerin adaylarını açıklayabileceği ifade ediliyor. 48 ilin birçoğunun adaylarının netleştiği öğrenilirken, liste üzerinde son revizelerin yapıldığı, çalışmaların daha çok ilçe bazında yürütüldüğü kaydediliyor. Adayı açıklanacak iller şu şekilde: Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Sakarya, Şanlıurfa Tekirdağ, Trabzon, Van, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ağrı, Ardahan, Batman, Bayburt, Bilecik, Burdur, Bolu, Çorum, Mardin, Hakkâri, Iğdır, Kırşehir, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli, Zonguldak, Gümüşhane, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak ve Yozgat.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan AK Parti Grup toplantısında Nevşehir Belediye Başkan adayını açıklaması bekleniyor.

 

7 Ocak’ta 26 ilin adayını duyuran AK Parti, kalan 48 ilin belediye başkan adayını da en kısa sürede ilan etmeyi planlıyor. İstanbul’da olduğu gibi Ankara’daki aday tanıtım toplantısında da ilçe belediye başkan adayları açıklanmayacak.

Bu ay sonunda bütün adayların kamuoyuna tanıtılacağı bir program düzenlenmesi bekleniyor. İlçeler için de ayrı bir program öngörülüyor. Öte yandan seçim beyannamesinin de aday tanıtım programında ilan edilebileceği söyleniyor. Bu arada, Erdoğan’ın, çarşamba günü AK Parti grup toplantısında bazı illerin adaylarını açıklayabileceği ifade ediliyor.

48 ilin birçoğunun adaylarının netleştiği öğrenilirken, liste üzerinde son revizelerin yapıldığı, çalışmaların daha çok ilçe bazında yürütüldüğü kaydediliyor.

Adayı açıklanacak iller şu şekilde: Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Sakarya, Şanlıurfa Tekirdağ, Trabzon, Van, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ağrı, Ardahan, Batman, Bayburt, Bilecik, Burdur, Bolu, Çorum, Mardin, Hakkâri, Iğdır, Kırşehir, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli, Zonguldak, Gümüşhane, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak ve Yozgat.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.