Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çözüm Masası’nı arıyoruz; “En büyük sorun Ürgüp Belediyesi”

İLÇELER 14.12.2022 - 20:19, Güncelleme: 14.12.2022 - 20:19
 

Çözüm Masası’nı arıyoruz; “En büyük sorun Ürgüp Belediyesi”

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Çözüm Masası” kurduklarını açıklarken çözülmesi gereken en büyük sorunun Ürgüp Belediyesi’nde olduğunu unuttu.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk sosyal medya hesabından Ürgüp Belediyesi olarak “Çözüm Masası” kurduklarını açıklarken sorunların kısa sürede çözüleceğini açıkladı. Ancak Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaklaşık 4 yıldır en büyük sorunun Ürgüp Belediyesi’nde olduğunu unuttuğunu ifade eden Ürgüplü vatandaşlar, Aktürk önce Ürgüp Belediyesi’nde yaşanan sorunları çözsün sonra bizim sorunlarımıza çözüm bulmak için zaman ayırsın diye serzenişte bulundular. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün ise Ürgüp’te kendisini seçen vatandaşların çağrısına kulak verip vermeyeceği ise kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Çözüm Masası” kurduklarını açıklarken çözülmesi gereken en büyük sorunun Ürgüp Belediyesi’nde olduğunu unuttu.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk sosyal medya hesabından Ürgüp Belediyesi olarak “Çözüm Masası” kurduklarını açıklarken sorunların kısa sürede çözüleceğini açıkladı. Ancak Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaklaşık 4 yıldır en büyük sorunun Ürgüp Belediyesi’nde olduğunu unuttuğunu ifade eden Ürgüplü vatandaşlar, Aktürk önce Ürgüp Belediyesi’nde yaşanan sorunları çözsün sonra bizim sorunlarımıza çözüm bulmak için zaman ayırsın diye serzenişte bulundular.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün ise Ürgüp’te kendisini seçen vatandaşların çağrısına kulak verip vermeyeceği ise kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.