Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çömçe, Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’yi ziyaret etti

SİYASET 22.03.2023 - 07:56, Güncelleme: 22.03.2023 - 07:56
 

Çömçe, Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’yi ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Uzm. Dr. Fatma Çömçe, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’yi ziyaret ederek bir süre görüştü.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından ziyaretlerine aralıksız devam eden AK Parti milletvekili aday adayı Uzm. Dr. Fatma Çömçe, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Çömçe, Nevşehir’e yeni bir nefes olmak amacıyla aday adayı olduğunu ifade ederken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve Nevşehir’e hayırlı olmasını diledi. Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ise nazik ziyaretinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Çömçe’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Uzm. Dr. Fatma Çömçe, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından ziyaretlerine aralıksız devam eden AK Parti milletvekili aday adayı Uzm. Dr. Fatma Çömçe, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Çömçe, Nevşehir’e yeni bir nefes olmak amacıyla aday adayı olduğunu ifade ederken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve Nevşehir’e hayırlı olmasını diledi.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ise nazik ziyaretinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Çömçe’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.