Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çocuklar, Nissara’da Harika Kanatlar ile eğlendi

KÜLTÜR-SANAT 02.02.2023 - 16:54, Güncelleme: 02.02.2023 - 16:54
 

Çocuklar, Nissara’da Harika Kanatlar ile eğlendi

Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sömestr tatili çocuklar için dolu dolu geçmeye devam ediyor.
  Nissara AVM sömestr tatilinde çocuklar için etkinlikler düzenlemeye aralıksız devam ediyor. Nissara AVM tarafından bugün başlayan “Harika Kanatlar” etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. TRT Çocuk kanalının en sevilen karakterlerinden olan Harika Kanatlar ile buluşan öğrencilerin mutlulukları ise görülmeye değerdi. Nissara AVM tarafından düzenlenen “Harika Kanatlar” etkinliği 3 Şubat Cuma ve 4 Şubat Cumartesi günleri de devam edecek.  
Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sömestr tatili çocuklar için dolu dolu geçmeye devam ediyor.

 

Nissara AVM sömestr tatilinde çocuklar için etkinlikler düzenlemeye aralıksız devam ediyor. Nissara AVM tarafından bugün başlayan “Harika Kanatlar” etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. TRT Çocuk kanalının en sevilen karakterlerinden olan Harika Kanatlar ile buluşan öğrencilerin mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Nissara AVM tarafından düzenlenen “Harika Kanatlar” etkinliği 3 Şubat Cuma ve 4 Şubat Cumartesi günleri de devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.