Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çiftçi, ‘’Milletimizin İstiklalini gençlerimizin azmi, kararlılığı belirleyecek’’

NEVŞEHİR 19.05.2023 - 12:17, Güncelleme: 19.05.2023 - 12:17
 

Çiftçi, ‘’Milletimizin İstiklalini gençlerimizin azmi, kararlılığı belirleyecek’’

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
  Çiftçi, 19 Mayıs 1919 tarihinin yeni Türkiye'nin ve Atatürk'ün doğum günü olduğunu belirtirken, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.  Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.    
NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

 

Çiftçi, 19 Mayıs 1919 tarihinin yeni Türkiye'nin ve Atatürk'ün doğum günü olduğunu belirtirken, “ 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. 

Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.