Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, gövde gösterisi eşliğinde seçim ofisini açtı

SİYASET 04.03.2024 - 09:46, Güncelleme: 04.03.2024 - 09:46
 

Çiftçi, gövde gösterisi eşliğinde seçim ofisini açtı

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, seçim ofisi açılışında gövde gösterisi yaptı.
  Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına devam ederken seçim ofisi açılışını da büyük bir kalabalık eşliğinde yaptı. AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin seçim ofisi açılışına AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekilleri Emre Çalışkan, Süleyman Özgün, İl Genel Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi burada bugüne kadar yapılamaz denilenleri yaptıklarını bundan sonra da ara vermeden yapacaklarını söyledi. Çiftçi, “2019 yılında göreve başladığımız ilk günden itibaren Gülşehir’imiz için gece gündüz çalıştık ve çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Göreve başladığımız zaman yapamaz dedikleri her şeyi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Gülşehir halkı bizlere güvendi bizlerde o güveni çok şükür ki boşa çıkartmadık. Biz verdiğimiz sözleri tutmak için geliyoruz. Yaparsa AK Parti yapar sloganıyla biz yaptık ve yine biz yaparız diyoruz. Bugün görüyorum ki Gülşehir’imiz kararını vermiş. Gülşehir’imiz için ne yapsak az diyoruz ve yine yapmaya devam edeceğiz” dedi. Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin konuşmaları sık sık sloganlar ile kesilirken ilçe halkının coşkusu görülmeye değerdi.    
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, seçim ofisi açılışında gövde gösterisi yaptı.

 

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına devam ederken seçim ofisi açılışını da büyük bir kalabalık eşliğinde yaptı. AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin seçim ofisi açılışına AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekilleri Emre Çalışkan, Süleyman Özgün, İl Genel Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi burada bugüne kadar yapılamaz denilenleri yaptıklarını bundan sonra da ara vermeden yapacaklarını söyledi. Çiftçi, “2019 yılında göreve başladığımız ilk günden itibaren Gülşehir’imiz için gece gündüz çalıştık ve çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Göreve başladığımız zaman yapamaz dedikleri her şeyi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Gülşehir halkı bizlere güvendi bizlerde o güveni çok şükür ki boşa çıkartmadık. Biz verdiğimiz sözleri tutmak için geliyoruz. Yaparsa AK Parti yapar sloganıyla biz yaptık ve yine biz yaparız diyoruz. Bugün görüyorum ki Gülşehir’imiz kararını vermiş. Gülşehir’imiz için ne yapsak az diyoruz ve yine yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin konuşmaları sık sık sloganlar ile kesilirken ilçe halkının coşkusu görülmeye değerdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.