Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, “Bizim işimiz gücümüz Gülşehir’dir”

SİYASET 07.03.2024 - 19:33, Güncelleme: 07.03.2024 - 19:33
 

Çiftçi, “Bizim işimiz gücümüz Gülşehir’dir”

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında Tuzköy Mahallesi’ne adeta çıkartma yaptı.
  Gülşehir Belediye Başkan AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlar ile kucaklaşmaya devam ediyor. Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında Kapadokya Havalimanı, Tuzköy tuz maden ocakları, Tuzköy meydanda esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, “Gülşehir Belediyesi olarak 2019 yılından itibaren gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Dün olduğu gibi bugün de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Biz birilerine değil Gülşehir halkına güvenerek çalışıyoruz. Bizim arkamızda Gülşehirli vatandaşlarımız olduğu sürece ilçemize yapamayacağımız hizmet yok. Dün olduğu gibi bugün de biz yapacağız. Yeter ki bizlere güvenmeye devam edin. Bizlere bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Gülşehir halkımıza bir kez daha teşekkür ederim” dedi.  
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında Tuzköy Mahallesi’ne adeta çıkartma yaptı.

 

Gülşehir Belediye Başkan AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlar ile kucaklaşmaya devam ediyor. Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında Kapadokya Havalimanı, Tuzköy tuz maden ocakları, Tuzköy meydanda esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, “ Gülşehir Belediyesi olarak 2019 yılından itibaren gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Dün olduğu gibi bugün de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Biz birilerine değil Gülşehir halkına güvenerek çalışıyoruz. Bizim arkamızda Gülşehirli vatandaşlarımız olduğu sürece ilçemize yapamayacağımız hizmet yok. Dün olduğu gibi bugün de biz yapacağız. Yeter ki bizlere güvenmeye devam edin. Bizlere bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Gülşehir halkımıza bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.