Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’nin Nevşehir'de sahada ki tek ismi karış karış geziyor

SİYASET 01.04.2023 - 00:34, Güncelleme: 01.04.2023 - 00:34
 

CHP’nin Nevşehir'de sahada ki tek ismi karış karış geziyor

CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy seçim çalışmalarına aralıksız çalışırken CHP’nin Nevşehir’de sahadaki tek ismi olması dikkatlerden kaçmıyor.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde CHP Nevşehir milletvekili aday adayı olan Fulya Gülşen Altınsoy teşkilattan gelen yapısıyla ön plana çıkmasının yanı sıra 14 Mayıs seçimleri öncesinde de CHP’nin sahada olan tek ismi olması dikkatlerden kaçmıyor. CHP milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy, CHP Acıgöl İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Halil Aytekin ve partililer ile bir araya geldi. Partililer ile bir süre görüşen CHP milletvekili aday adayı Altınsoy açıklamasında, “Acıgöl ilçemizdeyiz. Halil Aytekin başkanıma, yönetim kurulu üyelerine, çok değerli gençlik kollarımıza ev sahipliği için şahsım ve yol arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.  
CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy seçim çalışmalarına aralıksız çalışırken CHP’nin Nevşehir’de sahadaki tek ismi olması dikkatlerden kaçmıyor.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde CHP Nevşehir milletvekili aday adayı olan Fulya Gülşen Altınsoy teşkilattan gelen yapısıyla ön plana çıkmasının yanı sıra 14 Mayıs seçimleri öncesinde de CHP’nin sahada olan tek ismi olması dikkatlerden kaçmıyor.

CHP milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy, CHP Acıgöl İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Halil Aytekin ve partililer ile bir araya geldi. Partililer ile bir süre görüşen CHP milletvekili aday adayı Altınsoy açıklamasında, “Acıgöl ilçemizdeyiz. Halil Aytekin başkanıma, yönetim kurulu üyelerine, çok değerli gençlik kollarımıza ev sahipliği için şahsım ve yol arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.