Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'de il kongresi Ekim ayında yapılacak

SİYASET 05.09.2023 - 13:24, Güncelleme: 05.09.2023 - 13:24
 

CHP'de il kongresi Ekim ayında yapılacak

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongreleri tamamlandı. İl kongresinin ise ekim ayı içerisinde yapılması bekleniyor.
  Yaklaşık iki süren ilçe kongrelerinin ardından il kongresinin ekim ayı içerisinde yapılması beklenirken, il başkanlığına önceki dönem il başkanı ve milletvekili adaylarından Av. Bülent Yumuş'un da aday olacağı öğrenildi.   4 Yıl süreyle il başkanlığı görevinde bulunduktan sonra milletvekili birinci sıra adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Av. Bülent Yumuş'un tekrar neden il başkanı olmaya karar verdiği sorusuna ise kendisinin bizzat cevap vermesi bekleniyor.   Söz konusu il kongresinde Atılgan Çelebi, Tayfun Ceyhan gibi isimlerinde aday olabileceği belirtiliyor.  
NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongreleri tamamlandı. İl kongresinin ise ekim ayı içerisinde yapılması bekleniyor.

 

Yaklaşık iki süren ilçe kongrelerinin ardından il kongresinin ekim ayı içerisinde yapılması beklenirken, il başkanlığına önceki dönem il başkanı ve milletvekili adaylarından Av. Bülent Yumuş'un da aday olacağı öğrenildi.  

4 Yıl süreyle il başkanlığı görevinde bulunduktan sonra milletvekili birinci sıra adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Av. Bülent Yumuş'un tekrar neden il başkanı olmaya karar verdiği sorusuna ise kendisinin bizzat cevap vermesi bekleniyor.  

Söz konusu il kongresinde Atılgan Çelebi, Tayfun Ceyhan gibi isimlerinde aday olabileceği belirtiliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.