Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Ürgüp’te adayını “Bul”amadı

SİYASET 18.03.2024 - 21:10, Güncelleme: 18.03.2024 - 21:12
 

CHP Ürgüp’te adayını “Bul”amadı

CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul seçim çalışmalarını sosyal medyada öte taşıyamaması CHP Ürgüp’te yine aradığını bulamadı dedirtti.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP’nin adayını ilk açıkladığı ilçelerden biri olan Ürgüp’te Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul olurken Bul aradan geçen zaman zarfında seçim çalışmalarını kamuoyuna aktarmakta başarısız bir grafik çizmesi dikkatlerden kaçmadı. Nitekim siyasi partilerin belediye başkan adayları gerek projelerini gerekse de çalışmalarını basın yayın kuruluşları ile kamuoyu ile paylaşırken CHP’nin Ürgüp adayı ise kendisine ait sosyal medya hesaplarından çalışmalarını anlatması dikkatlerden kaçmadı. CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul’un bu çalışmaları karşısında Ürgüp kamuoyu CHP yine Belediye Başkanını “Bul”amadı dedirtti.
CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul seçim çalışmalarını sosyal medyada öte taşıyamaması CHP Ürgüp’te yine aradığını bulamadı dedirtti.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP’nin adayını ilk açıkladığı ilçelerden biri olan Ürgüp’te Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul olurken Bul aradan geçen zaman zarfında seçim çalışmalarını kamuoyuna aktarmakta başarısız bir grafik çizmesi dikkatlerden kaçmadı. Nitekim siyasi partilerin belediye başkan adayları gerek projelerini gerekse de çalışmalarını basın yayın kuruluşları ile kamuoyu ile paylaşırken CHP’nin Ürgüp adayı ise kendisine ait sosyal medya hesaplarından çalışmalarını anlatması dikkatlerden kaçmadı.

CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul’un bu çalışmaları karşısında Ürgüp kamuoyu CHP yine Belediye Başkanını “Bul”amadı dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.