Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Nevşehir’de Bülent Tezcan krizi yaşanıyor

SİYASET 14.03.2023 - 18:16, Güncelleme: 14.03.2023 - 18:16
 

CHP Nevşehir’de Bülent Tezcan krizi yaşanıyor

CHP’de seçim takviminin belirlenmesinin ardından dün başlayan aday adaylığı başvuruları ile birlikte CHP Nevşehir İl Başkanlığı’nda Bülent Tezcan krizi yaşanıyor.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler öncesinde siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı. CHP’de de başlayan aday adaylık başvuruları krizi de beraberinde getirdi. Nitekim CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan’ın stajyeri olan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Nevşehir’de müracaat eden aday adayları ile görüşmesi CHP’yi karıştırdı. Alınan bilgilere göre, CHP Nevşehir milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunacak olan isimler Nevşehir milletvekili Av. Faruk Sarıaslan’ın stajyeri olan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın Nevşehir’de aday adayları ile görüşecek olmasından dolayı rahatsızlıklarını İl Başkanlığına iletti. CHP’de özellikle Nevşehir’in komşu illeri olan Niğde, Kırşehir başta olmak üzere Mersin, Kırıkkale ve Mersin’de CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç aday adayları ile görüşecekken neden Nevşehir’de Faruk Sarıaslan’ın stajyeri olan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın görev almasına tepkiler gösterdi. Nevşehir’de de CHP seçmeninin Av. Faruk Sarıaslan’ın milletvekili olarak istememesi üzerine Sarıaslan’ın böyle bir yol haritası çizdiği iddia edilirken sürecin nasıl bir siyasi kriz yaşatacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.  
CHP’de seçim takviminin belirlenmesinin ardından dün başlayan aday adaylığı başvuruları ile birlikte CHP Nevşehir İl Başkanlığı’nda Bülent Tezcan krizi yaşanıyor.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler öncesinde siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı. CHP’de de başlayan aday adaylık başvuruları krizi de beraberinde getirdi. Nitekim CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan’ın stajyeri olan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Nevşehir’de müracaat eden aday adayları ile görüşmesi CHP’yi karıştırdı.

Alınan bilgilere göre, CHP Nevşehir milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunacak olan isimler Nevşehir milletvekili Av. Faruk Sarıaslan’ın stajyeri olan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın Nevşehir’de aday adayları ile görüşecek olmasından dolayı rahatsızlıklarını İl Başkanlığına iletti. CHP’de özellikle Nevşehir’in komşu illeri olan Niğde, Kırşehir başta olmak üzere Mersin, Kırıkkale ve Mersin’de CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç aday adayları ile görüşecekken neden Nevşehir’de Faruk Sarıaslan’ın stajyeri olan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın görev almasına tepkiler gösterdi.

Nevşehir’de de CHP seçmeninin Av. Faruk Sarıaslan’ın milletvekili olarak istememesi üzerine Sarıaslan’ın böyle bir yol haritası çizdiği iddia edilirken sürecin nasıl bir siyasi kriz yaşatacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.