Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Nevşehir Milletvekili Adayları Lale Haberi Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2015 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Nevşehir Milletvekili Adayları Lale Haberi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve Milletvekili Adayları Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesini ziyaret etti. CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberinde Milletvekili Adayları Fahri Ertik, Seyhan Duru, Fulya Gülşen Altınsoy, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi koordinatörü Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına start verdiklerini kaydetti. CHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Fahri Ertik ise CHP’nin Nevşehir’de söz sahibi olması gerektiğini söylerken, 1 Kasım seçimlerinde Nevşehir’de oy patlaması yapacaklarını kaydetti. CHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Seyhan Duru ise Nevşehir’e ve bölgemize gerekli önemi verecek olan tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi. CHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Fulya Gülşen Altınsoy ise Nevşehirli kadınların ve gençlerin sesi olmak için bu yola çıktığını ifade etti. www.lalehaber.com haber sitesi Genel Koordinatörü Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve Milletvekili Adaylarına teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.   

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve Milletvekili Adayları Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesini ziyaret etti.
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberinde Milletvekili Adayları Fahri Ertik, Seyhan Duru, Fulya Gülşen Altınsoy, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi koordinatörü Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına start verdiklerini kaydetti.
CHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Fahri Ertik ise CHP’nin Nevşehir’de söz sahibi olması gerektiğini söylerken, 1 Kasım seçimlerinde Nevşehir’de oy patlaması yapacaklarını kaydetti.
CHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Seyhan Duru ise Nevşehir’e ve bölgemize gerekli önemi verecek olan tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi.
CHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Fulya Gülşen Altınsoy ise Nevşehirli kadınların ve gençlerin sesi olmak için bu yola çıktığını ifade etti.
www.lalehaber.com haber sitesi Genel Koordinatörü Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve Milletvekili Adaylarına teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.