Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Hacıbektaşlılara çağrı

SİYASET 19.03.2024 - 10:32, Güncelleme: 19.03.2024 - 10:32
 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Hacıbektaşlılara çağrı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacıbektaş Belediye Başkan Adaylarının Arif Yoldaş Altıok olduğunu ve CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin her zaman Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un yanında olduklarını söyledi.
  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok için destek videosu yayınladı. Genel Başkan Özgür Özel, CHP’nin Hacıbektaş adayının Arif Yoldaş Altıok olduğunu bir kez daha söylerken CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin Hacıbektaş’a desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Özel açıklamasında, “Değerli Hacıbektaşlılar, Atatürk’ün Hacıbektaş’ı ziyaretinin yıldönümünde Hacıbektaş idim. O günde Yoldaş başkanla beraberdik bugün de beraberiz. Yoldaş başkan CHP’nin Hacıbektaş’taki adayıdır. Hacıbektaş CHP’nin kalelerinden bir tanesidir. Ve CHP’nin amblemi 6 oktur. Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Son Genel Başkanı Özgür Özel’dir. Hacıbektaş’taki adayı da Yoldaş Altıok’tur. Bundan sonraki süreçte kendisine sahip çıkın. Bizde o seçildikten sonra bundan önce olduğu gibi nasıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Yoldaş başkan burada oldukça onunla iyi ilişki içerisinde oldukça Hacıbektaş’tan hiç elini çekmedi. Yine gerek İstanbul Büyükşehir gerek Ankara Büyükşehir gerekse diğer büyükşehirlerimizin Hacıbektaş Belediyemize katkı sağlamaya devam edecekler. Bizde onun yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacıbektaş Belediye Başkan Adaylarının Arif Yoldaş Altıok olduğunu ve CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin her zaman Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un yanında olduklarını söyledi.

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok için destek videosu yayınladı. Genel Başkan Özgür Özel, CHP’nin Hacıbektaş adayının Arif Yoldaş Altıok olduğunu bir kez daha söylerken CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin Hacıbektaş’a desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Özel açıklamasında, “Değerli Hacıbektaşlılar, Atatürk’ün Hacıbektaş’ı ziyaretinin yıldönümünde Hacıbektaş idim. O günde Yoldaş başkanla beraberdik bugün de beraberiz. Yoldaş başkan CHP’nin Hacıbektaş’taki adayıdır. Hacıbektaş CHP’nin kalelerinden bir tanesidir. Ve CHP’nin amblemi 6 oktur. Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Son Genel Başkanı Özgür Özel’dir. Hacıbektaş’taki adayı da Yoldaş Altıok’tur. Bundan sonraki süreçte kendisine sahip çıkın. Bizde o seçildikten sonra bundan önce olduğu gibi nasıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Yoldaş başkan burada oldukça onunla iyi ilişki içerisinde oldukça Hacıbektaş’tan hiç elini çekmedi. Yine gerek İstanbul Büyükşehir gerek Ankara Büyükşehir gerekse diğer büyükşehirlerimizin Hacıbektaş Belediyemize katkı sağlamaya devam edecekler. Bizde onun yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.