Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çetin, “24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun”

NEVŞEHİR 23.11.2022 - 22:35, Güncelleme: 23.11.2022 - 22:35
 

Çetin, “24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun”

Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin açıklamasında, “Tarih boyunca öğretmenler, bilginin, sevginin ve barışın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Üzerimizdeki emekleri hiçbir şeyle ölçülemeyecek olan öğretmenlerimizin haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir.  Gelecek nesilleri yetiştiren, onları ilim, irfan sahibi yaparak, vatana ve millete hayırlı kuşaklar inşa eden öğretmenlerimizin vatanımızın bekası ve milletimizin varlığı açısından da taşıdıkları önem hiçbir şeyle kıyas götürmez.  Ancak öğretmenlerimizin özverili ve gayretli çaba ve çalışmalarına rağmen, hala sorunlarının altında ezildiklerini görmek bizim için son derece üzüntü vericidir. Genç nüfusun büyük bir orana sahip olduğu ülkemizde bu gençliğe yön verecek olan öğretmenin meselesi, memleketin en önemli meselesidir. İnsan eğitmek gibi yüce ve kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimizin mali ve özlük haklarında yaşadıkları sıkıntılar bir an önce giderilmeli, öğretmenlerimize rahat ve huzurlu bir şekilde hizmet üretebilecekleri ortamlar sağlanmalıdır. 24 Kasım öğretmenler gününün sadece göstermelik olarak kutlama yapılan bir gün olması yerine, öğretmenlerin sorunlarının çözümü için somut adımların atıldığı bir gün olması temennisiyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.  Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevlerini yerine getirirken hainler tarafından katledilen şehit olan öğretmenler olmak üzere ebediyete göç edene öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.   Ülkemizin dört köşesinde çalışmakta olan veya emekliye ayrılmış bulunan tüm öğretmenlerimize sağlık ve başarı dileklerimizle saygılar sunuyoruz” dedi.
Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin açıklamasında, “Tarih boyunca öğretmenler, bilginin, sevginin ve barışın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Üzerimizdeki emekleri hiçbir şeyle ölçülemeyecek olan öğretmenlerimizin haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir. 

Gelecek nesilleri yetiştiren, onları ilim, irfan sahibi yaparak, vatana ve millete hayırlı kuşaklar inşa eden öğretmenlerimizin vatanımızın bekası ve milletimizin varlığı açısından da taşıdıkları önem hiçbir şeyle kıyas götürmez. 

Ancak öğretmenlerimizin özverili ve gayretli çaba ve çalışmalarına rağmen, hala sorunlarının altında ezildiklerini görmek bizim için son derece üzüntü vericidir. Genç nüfusun büyük bir orana sahip olduğu ülkemizde bu gençliğe yön verecek olan öğretmenin meselesi, memleketin en önemli meselesidir.

İnsan eğitmek gibi yüce ve kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimizin mali ve özlük haklarında yaşadıkları sıkıntılar bir an önce giderilmeli, öğretmenlerimize rahat ve huzurlu bir şekilde hizmet üretebilecekleri ortamlar sağlanmalıdır.

24 Kasım öğretmenler gününün sadece göstermelik olarak kutlama yapılan bir gün olması yerine, öğretmenlerin sorunlarının çözümü için somut adımların atıldığı bir gün olması temennisiyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. 

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevlerini yerine getirirken hainler tarafından katledilen şehit olan öğretmenler olmak üzere ebediyete göç edene öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  

Ülkemizin dört köşesinde çalışmakta olan veya emekliye ayrılmış bulunan tüm öğretmenlerimize sağlık ve başarı dileklerimizle saygılar sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.