Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cani baba; “Ben yapmam gerekeni yaptım”

ASAYİŞ 23.07.2023 - 22:02, Güncelleme: 23.07.2023 - 22:02
 

Cani baba; “Ben yapmam gerekeni yaptım”

Nevşehir’in Avanos ilçesinde bir otelin havuzun eşini ve 6 yaşındaki kızını öldüren cani baba Yaşar Temur cinayetin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Benim alnım açık, başım dik. Yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yoktur sözlerini paylaşmış.
  Nevşehir’in Avanos ilçesinde bir otelin havuzunda eski eşi ve 6 yaşındaki kızını öldüren cani baba Yaşar Temur cinayetin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapmış. Cani baba yaptığı paylaşımda yapması gerekeni yaptığını ve hiçbir pişmanlığının olmadığını ifade etmiş. Cani baba Yaşar Temur cinayetin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Ben özellikle Türkiye’yi bekledim. Vatanımda yatar vatanımda ölürüm belki müebbet yiyeceğim ama bana yapacak hiçbir seçenek koymadılar. Arafat denen şerefsiz bana oyunlar oynamasaydı, çocuklarım için susup bir kenarda kahrımdan ölecektim. Ama çocuklarımın başını eğmeyecektim. Ama onlar bana düşman ettiler. Sadece bayramdan bayrama yarım saat yanıma geldiler. Beni bayramlık baba yerine koydular. Dayılarından farkı yokmuş. Şükran’ın yaptığı iftira dedikleri gibi beni de iftiracı yaptılar.  Bu olayın tek sorumlusu Arafat ve anası Haccadır. Her şeyi biliyorlardı. Ama dilsiz şeytan oldular. Hacca hanım ahirete iki elim yakanda olacak. Benim kaderimde böyleymiş. Ben bu zillet altında yaşayamam. Kimse bana çok görmesin. İsmail efendi ahırdaki öküzden farkın yokmuş. Önüne veriyorlar, yiyor sonra nereye sürsen oraya gidiyor. Bir kez olsun beni kenara çekip birde sen anlat birde seni dinleyim demedi. Hacca ne anlattıysa ona inandı yada öyle işine geldi. Benden bu kadar hadi eyvallah” sözlerini paylaşmış. Sosyal medya hesabından kendisini tanıyanlara da seslenen cani baba yapmam gerekeni yaptım hiçbir pişmanlığım yok dedi. Temur,  “Beni tanıyan herkese sesleniyorum. Sakın beni bir cani olarak görmeyin. Bana yapacak başka çare bırakmadılar. Ben kızına kıyacak kadar cani biri değilim. Ama onu anasız, babasız tek başına bırakamazdım bu şerefsizlerin dünyasında. Ne yapardı, kimin eline kalırdı. Şimdi en azından günahsız cennete gidecek. Onun bütün vebali günahı benim boynuma.  O kadına gelince layığını buldu. Ben yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yok. Anası, kardeşi, bacısı ve benim üç sıpam ortadaki bütün pisliği bilmelerine rağmen onun arkasını tuttular. Bana bin türlü oyun oynayıp her türlü iftirayı attılar. Bir buçuk yılda yaşadığımı bir Allah bilir bir ben bilirim. Hepsi bir olup beni yalnızlığa ve çaresizliğin içine attılar.  Bu dünyada kıymet görmek istersen öyle olacak. Bu konuda hakkıma giren hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Allah’ın huzurunda hesaplaşacağım. Benim alnım açık, başım dik. Yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yoktur” sözlerine yer vermiş.      
Nevşehir’in Avanos ilçesinde bir otelin havuzun eşini ve 6 yaşındaki kızını öldüren cani baba Yaşar Temur cinayetin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Benim alnım açık, başım dik. Yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yoktur sözlerini paylaşmış.

 

Nevşehir’in Avanos ilçesinde bir otelin havuzunda eski eşi ve 6 yaşındaki kızını öldüren cani baba Yaşar Temur cinayetin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapmış. Cani baba yaptığı paylaşımda yapması gerekeni yaptığını ve hiçbir pişmanlığının olmadığını ifade etmiş.

Cani baba Yaşar Temur cinayetin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Ben özellikle Türkiye’yi bekledim. Vatanımda yatar vatanımda ölürüm belki müebbet yiyeceğim ama bana yapacak hiçbir seçenek koymadılar. Arafat denen şerefsiz bana oyunlar oynamasaydı, çocuklarım için susup bir kenarda kahrımdan ölecektim. Ama çocuklarımın başını eğmeyecektim. Ama onlar bana düşman ettiler. Sadece bayramdan bayrama yarım saat yanıma geldiler. Beni bayramlık baba yerine koydular. Dayılarından farkı yokmuş. Şükran’ın yaptığı iftira dedikleri gibi beni de iftiracı yaptılar.  Bu olayın tek sorumlusu Arafat ve anası Haccadır. Her şeyi biliyorlardı. Ama dilsiz şeytan oldular. Hacca hanım ahirete iki elim yakanda olacak. Benim kaderimde böyleymiş. Ben bu zillet altında yaşayamam. Kimse bana çok görmesin. İsmail efendi ahırdaki öküzden farkın yokmuş. Önüne veriyorlar, yiyor sonra nereye sürsen oraya gidiyor. Bir kez olsun beni kenara çekip birde sen anlat birde seni dinleyim demedi. Hacca ne anlattıysa ona inandı yada öyle işine geldi. Benden bu kadar hadi eyvallah” sözlerini paylaşmış.

Sosyal medya hesabından kendisini tanıyanlara da seslenen cani baba yapmam gerekeni yaptım hiçbir pişmanlığım yok dedi. Temur,  “Beni tanıyan herkese sesleniyorum. Sakın beni bir cani olarak görmeyin. Bana yapacak başka çare bırakmadılar. Ben kızına kıyacak kadar cani biri değilim. Ama onu anasız, babasız tek başına bırakamazdım bu şerefsizlerin dünyasında. Ne yapardı, kimin eline kalırdı. Şimdi en azından günahsız cennete gidecek. Onun bütün vebali günahı benim boynuma.  O kadına gelince layığını buldu. Ben yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yok. Anası, kardeşi, bacısı ve benim üç sıpam ortadaki bütün pisliği bilmelerine rağmen onun arkasını tuttular. Bana bin türlü oyun oynayıp her türlü iftirayı attılar. Bir buçuk yılda yaşadığımı bir Allah bilir bir ben bilirim. Hepsi bir olup beni yalnızlığa ve çaresizliğin içine attılar.  Bu dünyada kıymet görmek istersen öyle olacak. Bu konuda hakkıma giren hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Allah’ın huzurunda hesaplaşacağım. Benim alnım açık, başım dik. Yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yoktur” sözlerine yer vermiş.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.