Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çalışkan “Ülkeye hizmet bir tutku, bir sevdadır”

SİYASET 13.05.2023 - 17:33, Güncelleme: 13.05.2023 - 17:33
 

Çalışkan “Ülkeye hizmet bir tutku, bir sevdadır”

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, ülkeye hizmet etmenin makam ve unvanlarla sınırlı olmadığını söyleyerek bütün Nevşehirlilerden destek istedi.
  Yaptığı açıklamada Nevşehirli vatandaşlara ve seçmenlere seslenen Emre Çalışkan “Nevşehirli bir kardeşiniz bir evladınız olarak fiilen yapmaya talip olduğumuz görevler sadece ülkeye hizmet etme yada makam sahibi olma yetkisi değildir. Edindiğim siyasi tecrübe ve bulunduğum konumlar ülkeme ve şehrime hizmet etme yolunda edinilen tecrübelerdir. Devletin imkanları ve milletin ihtiyaçlarına derinden vakıf olmanın verdiği tecrübe, vereceğiniz oy desteği ve güçle siz değerli hemşerilerim ve milletim için bu ülkeye büyük hizmetler kazandırmaya talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum. AK Parti Nevşehir Teşkilatlarımızla yaklaşık 2 aydır yürüttüğümüz seçim saha çalışmalarında yanımda olan, kalbiyle, ruhuyla ve çalışmalarıyla destek olan bütün dava arkadaşlarıma sonsuz şükran duygularımı sunuyor teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Nevşehir başta olmak üzere TBMM çatısı altında Nevşehir’imize ve ülkemize hizmet etmek için millet terazisine çıkan tüm adaylara başarılar diliyor, yarın gerçekleştirilecek olan seçimlerden Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin milletimizin tercihine yeniden mazhar olarak, tazelenmiş bir güç ile ve büyük bir başarı ile çıkarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek için milletimizin yekpare desteğine mazhar olacağına yürekten inancımı ifade ediyor, tüm hemşerilerimi ve Yüce Türk Milletini saygı ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, ülkeye hizmet etmenin makam ve unvanlarla sınırlı olmadığını söyleyerek bütün Nevşehirlilerden destek istedi.

 

Yaptığı açıklamada Nevşehirli vatandaşlara ve seçmenlere seslenen Emre Çalışkan “Nevşehirli bir kardeşiniz bir evladınız olarak fiilen yapmaya talip olduğumuz görevler sadece ülkeye hizmet etme yada makam sahibi olma yetkisi değildir. Edindiğim siyasi tecrübe ve bulunduğum konumlar ülkeme ve şehrime hizmet etme yolunda edinilen tecrübelerdir. Devletin imkanları ve milletin ihtiyaçlarına derinden vakıf olmanın verdiği tecrübe, vereceğiniz oy desteği ve güçle siz değerli hemşerilerim ve milletim için bu ülkeye büyük hizmetler kazandırmaya talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

AK Parti Nevşehir Teşkilatlarımızla yaklaşık 2 aydır yürüttüğümüz seçim saha çalışmalarında yanımda olan, kalbiyle, ruhuyla ve çalışmalarıyla destek olan bütün dava arkadaşlarıma sonsuz şükran duygularımı sunuyor teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Nevşehir başta olmak üzere TBMM çatısı altında Nevşehir’imize ve ülkemize hizmet etmek için millet terazisine çıkan tüm adaylara başarılar diliyor, yarın gerçekleştirilecek olan seçimlerden Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin milletimizin tercihine yeniden mazhar olarak, tazelenmiş bir güç ile ve büyük bir başarı ile çıkarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek için milletimizin yekpare desteğine mazhar olacağına yürekten inancımı ifade ediyor, tüm hemşerilerimi ve Yüce Türk Milletini saygı ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.