Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çalışkan, TBMM'de Kapadokya rüzgarı estirdi

SİYASET 22.12.2023 - 09:12, Güncelleme: 22.12.2023 - 09:14
 

Çalışkan, TBMM'de Kapadokya rüzgarı estirdi

Milletvekili Emre Çalışkan Kapadokya Alan Başkanlığı’nın 2024 bütçesi üzerine AK Parti grubu adına söz alarak mecliste bütçe konuşması yaptı.
  Sözlerine Kapadokya bölgesinin eşsiz güzelliklerini belirterek başlayan Çalışkan, Nevşehir’in Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 stratejisi kapsamında “Marka Kültür Turizm Kenti” ilan ettiğini belirtti. AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan konuşmasının son bölümünde DEM Partisi (Eski adıyla HDP) sıralarından sataşmalar gelmesine rağmen Kapadokya’yı muhteşem bir şekilde anlatmaya devam ederek AK Parti Grubundan büyük alkış aldı. Kapadokya’nın o kadar güzel ve büyülü coğrafya olduğundan bahseden Çalışkan, Kapadokya’nın güzelliğini tarif eden her cümlenin yetersiz kalacağını söyledi. Çalışkan’ın konuşmaya damgasını vuran ‘İddialı konuşuyorum, ilk görüşte aşkı hayatınızda ilk kez bir şehre karşı hissedeceksiniz.’ cümlesi büyük alkış aldı. Milletvekili Çalışkan’a, AK Partili birçok milletvekili konuşmasının sonunda teşekkür etti.
Milletvekili Emre Çalışkan Kapadokya Alan Başkanlığı’nın 2024 bütçesi üzerine AK Parti grubu adına söz alarak mecliste bütçe konuşması yaptı.

 

Sözlerine Kapadokya bölgesinin eşsiz güzelliklerini belirterek başlayan Çalışkan, Nevşehir’in Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 stratejisi kapsamında “Marka Kültür Turizm Kenti” ilan ettiğini belirtti.

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan konuşmasının son bölümünde DEM Partisi (Eski adıyla HDP) sıralarından sataşmalar gelmesine rağmen Kapadokya’yı muhteşem bir şekilde anlatmaya devam ederek AK Parti Grubundan büyük alkış aldı.

Kapadokya’nın o kadar güzel ve büyülü coğrafya olduğundan bahseden Çalışkan, Kapadokya’nın güzelliğini tarif eden her cümlenin yetersiz kalacağını söyledi.

Çalışkan’ın konuşmaya damgasını vuran ‘İddialı konuşuyorum, ilk görüşte aşkı hayatınızda ilk kez bir şehre karşı hissedeceksiniz.’ cümlesi büyük alkış aldı.

Milletvekili Çalışkan’a, AK Partili birçok milletvekili konuşmasının sonunda teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.