Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çalışkan, “Nevşehir ve Kozaklı’mıza hayırlı olsun”

SİYASET 28.07.2023 - 08:08, Güncelleme: 28.07.2023 - 08:08
 

Çalışkan, “Nevşehir ve Kozaklı’mıza hayırlı olsun”

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Jeotermal kaynaklı sera genel yerleşim planının Tarım ve Orman Bakanlığı’nca onaylanmasının ardından Nevşehir’imize hayırlı olsun dedi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, “Kozaklımızda Jeotermal Kaynaklı Sera, Genel Yerleşim Planı Ve Üst Yapı Modül Projeleri Tarım Ve Orman Bakanlığı Tarafından Onaylandı. Nevşehir’imize ve Kozaklımıza hayırlı olsun. Nevşehir'de büyük yatırım, Nevşehir Kozaklı Jeotermal Kaynaklı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (TDİOSB),  Genel Yerleşim Planı ve Üst Yapı Modül Projeleri 26.07.2023 tarihinde onaylandı. Nevşehir Valiliği İl Özel İdaresi, Nevşehir Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir Ziraat Odasının kurucu ortak olarak yer aldığı Nevşehir Kozaklı Jeotermal Kaynaklı Sera TDİOSB, Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Karahasanlı Mahallesinde 1.352 dekar alan üzerine kurulacak. TDİOSB alanında 46 adet sera parseli ve 16 adet sanayi parseli yer almakta. Yatırımcıların yoğun talebi olan TDİOSB'de parsel tahsisi için ön talep başvuruları alınmaya başlandı” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Jeotermal kaynaklı sera genel yerleşim planının Tarım ve Orman Bakanlığı’nca onaylanmasının ardından Nevşehir’imize hayırlı olsun dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, “Kozaklımızda Jeotermal Kaynaklı Sera, Genel Yerleşim Planı Ve Üst Yapı Modül Projeleri Tarım Ve Orman Bakanlığı Tarafından Onaylandı. Nevşehir’imize ve Kozaklımıza hayırlı olsun. Nevşehir'de büyük yatırım, Nevşehir Kozaklı Jeotermal Kaynaklı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (TDİOSB),  Genel Yerleşim Planı ve Üst Yapı Modül Projeleri 26.07.2023 tarihinde onaylandı. Nevşehir Valiliği İl Özel İdaresi, Nevşehir Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir Ziraat Odasının kurucu ortak olarak yer aldığı Nevşehir Kozaklı Jeotermal Kaynaklı Sera TDİOSB, Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Karahasanlı Mahallesinde 1.352 dekar alan üzerine kurulacak. TDİ OSB alanında 46 adet sera parseli ve 16 adet sanayi parseli yer almakta. Yatırımcıların yoğun talebi olan TDİOSB'de parsel tahsisi için ön talep başvuruları alınmaya başlandı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.