Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çalışkan; “Kozaklı Kız öğrenci yurdumuzda son aşamadayız”

SİYASET 13.10.2023 - 15:36, Güncelleme: 13.10.2023 - 15:36
 

Çalışkan; “Kozaklı Kız öğrenci yurdumuzda son aşamadayız”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, yapımı devam eden Kozaklı Kız Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulundu.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Çalışkan, beraberinde Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu ve AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Kozaklı’daki yurt ihtiyacının giderilmesi amacıyla yaptırılan kız öğrenci yurdunu yerinde inceledi.   Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı 320 kapasiteli Kız Öğrenci Yurdumuzun inşaat sürecinin artık sonuna gelindiğini ifade eden Çalışkan; “İnşallah en kısa sürede öğrenci kardeşlerimizi yurda almaya başlayacağız. Tüm ekipler kalan son rötuşları da yapıyor” diye konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, yapımı devam eden Kozaklı Kız Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Çalışkan, beraberinde Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu ve AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Kozaklı’daki yurt ihtiyacının giderilmesi amacıyla yaptırılan kız öğrenci yurdunu yerinde inceledi.

 

Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı 320 kapasiteli Kız Öğrenci Yurdumuzun inşaat sürecinin artık sonuna gelindiğini ifade eden Çalışkan; “İnşallah en kısa sürede öğrenci kardeşlerimizi yurda almaya başlayacağız. Tüm ekipler kalan son rötuşları da yapıyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.