Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çalışkan, AK Parti MKYK toplantısına katıldı

SİYASET 28.08.2023 - 15:25, Güncelleme: 28.08.2023 - 15:25
 

Çalışkan, AK Parti MKYK toplantısına katıldı

AK Parti MKYK Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği 201. MKYK toplantısına katıldı.
  Genel Başkan Yardımcılarının yanı sıra tüm Bakanların da katıldığı toplantıda hem gündeme dair konular ele alınıyor hem de saha çalışmalarında karşılaşılan talep, istek ve öneriler bizzat ilgili Bakanlıklara iletilmek suretiyle istişare ediliyor.   Nevşehir Milletvekili ve aynı zamanda da uzun yıllardır AK Parti Genel Merkezinde çeşitli görevler alan Emre Çalışkan'ın Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda olması Nevşehir’in sorunlarına daha hızlı çözümler üretmek açısından çok önemli olduğu belirtilirken Çalışkan açıklamasında, “ 201.MKYK toplantımızı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde yapıyoruz. Alınacak olan kararların partimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği 201. MKYK toplantısına katıldı.

 

Genel Başkan Yardımcılarının yanı sıra tüm Bakanların da katıldığı toplantıda hem gündeme dair konular ele alınıyor hem de saha çalışmalarında karşılaşılan talep, istek ve öneriler bizzat ilgili Bakanlıklara iletilmek suretiyle istişare ediliyor.

 

Nevşehir Milletvekili ve aynı zamanda da uzun yıllardır AK Parti Genel Merkezinde çeşitli görevler alan Emre Çalışkan'ın Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda olması Nevşehir’in sorunlarına daha hızlı çözümler üretmek açısından çok önemli olduğu belirtilirken Çalışkan açıklamasında, “ 201. MKYK toplantımızı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde yapıyoruz. Alınacak olan kararların partimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.