Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, skandallarına devam ediyor

SİYASET 14.09.2022 - 13:51, Güncelleme: 14.09.2022 - 13:51
 

Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, skandallarına devam ediyor

Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, haberimizin ardından ismini verdiği Mustafa Açıkgöz Parkı’nda bulunan kamelyada ki Atatürk Köşesi’ni kaldırdı.
Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz skandal kararlarına devam ediyor. Çalış Kasabası’nda Belediye Başkanı adayı olması için kendisine destek veren AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün ismini bir parka vermesinin ardından parkın içerisinde bulunan bir kamelyaya ise “Atatürk Köşesi” ismini vermişti. Lale Haber internet gazetesi olarak gündeme taşıdığımız o kamelya haberinin ardından ise Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, kamelyadan Atatürk Köşesi ismini kaldırarak yerine Fevzi Çelik Köşesi ismini verdi.   Kendine yakın hissettiği bazı yandaş medyaya Lale Haber’in haberini yalanlayan ancak bir süre sonra haberimizin ardından parkta bulunan Atatürk Köşesi’ni kaldıran Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz bundan sonra da nasıl skandal kararlara imza atacak kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, haberimizin ardından ismini verdiği Mustafa Açıkgöz Parkı’nda bulunan kamelyada ki Atatürk Köşesi’ni kaldırdı.

Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz skandal kararlarına devam ediyor. Çalış Kasabası’nda Belediye Başkanı adayı olması için kendisine destek veren AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün ismini bir parka vermesinin ardından parkın içerisinde bulunan bir kamelyaya ise “Atatürk Köşesi” ismini vermişti. Lale Haber internet gazetesi olarak gündeme taşıdığımız o kamelya haberinin ardından ise Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, kamelyadan Atatürk Köşesi ismini kaldırarak yerine Fevzi Çelik Köşesi ismini verdi.

 

Kendine yakın hissettiği bazı yandaş medyaya Lale Haber’in haberini yalanlayan ancak bir süre sonra haberimizin ardından parkta bulunan Atatürk Köşesi’ni kaldıran Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz bundan sonra da nasıl skandal kararlara imza atacak kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.