Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu Park Güzelyurt Mahallesi’ne bir başka yakıştı

BELEDİYELER 21.09.2023 - 18:11, Güncelleme: 21.09.2023 - 18:11
 

Bu Park Güzelyurt Mahallesi’ne bir başka yakıştı

Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce Güzelyurt Mahallesi’nde yapımına başlanılan park tamamlandı. Yaklaşık 5 bin metre kare büyüklüğündeki park içinde basketbol sahası da bulunuyor.
  Şehre nefes aldıracak ve her yaştan vatandaşın gelerek kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebileceği yeni mekânlar kazandıran Nevşehir Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. İl Jandarma Komutanlığı yan tarafındaki bölgede oturan mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın girişimleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Nevşehir Belediyesi’ne tahsis edilen yaklaşık 5 bin metre kare büyüklüğündeki alanda yapımına başlanılan parkta çalışmalar sona erdi. Bahadır Sokak’taki daha önce atıl vaziyetteki alanda yapılan park içerisine Nevşehir’in en büyük çocuk oyun gruplarından biri yerleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca park içerisinde yaklaşık 2 bin metre karelik yeşil alan oluşturarak çok sayıda ağaç ve süs bitkisi dikti. Yürüyüş yolu ile birlikte mahalle sakinlerinin aileleri ile vakit geçirebilmeleri için kent mobilyalarının da konulduğu parkta basketbol sahası da bulunuyor. Yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanarak hizmete açılan, oyun grupları ve sosyal donatılarıyla her yaştan vatandaşın büyük beğenisini kazanan park, şehrin yeni uğrak noktalarından biri haline geldi.  
Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce Güzelyurt Mahallesi’nde yapımına başlanılan park tamamlandı. Yaklaşık 5 bin metre kare büyüklüğündeki park içinde basketbol sahası da bulunuyor.

 

Şehre nefes aldıracak ve her yaştan vatandaşın gelerek kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebileceği yeni mekânlar kazandıran Nevşehir Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. İl Jandarma Komutanlığı yan tarafındaki bölgede oturan mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın girişimleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Nevşehir Belediyesi’ne tahsis edilen yaklaşık 5 bin metre kare büyüklüğündeki alanda yapımına başlanılan parkta çalışmalar sona erdi.

Bahadır Sokak’taki daha önce atıl vaziyetteki alanda yapılan park içerisine Nevşehir’in en büyük çocuk oyun gruplarından biri yerleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca park içerisinde yaklaşık 2 bin metre karelik yeşil alan oluşturarak çok sayıda ağaç ve süs bitkisi dikti.

Yürüyüş yolu ile birlikte mahalle sakinlerinin aileleri ile vakit geçirebilmeleri için kent mobilyalarının da konulduğu parkta basketbol sahası da bulunuyor.

Yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanarak hizmete açılan, oyun grupları ve sosyal donatılarıyla her yaştan vatandaşın büyük beğenisini kazanan park, şehrin yeni uğrak noktalarından biri haline geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.