Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu mahallenin muhtar adayı da azaları da kadın

GÜNCEL 12.02.2024 - 21:09, Güncelleme: 12.02.2024 - 21:09
 

Bu mahallenin muhtar adayı da azaları da kadın

Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Öznur Yeşilöz, 31 Martta yapılacak olan seçimlerde muhtar adaylığını açıkladı. Muhtar adayı Yeşilöz’ün Azaları da kadınlardan oluşuyor.
  15 Temmuz Mahallesinde ikamet eden Öznur Yeşilöz 31 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için muhtarlık adaylığını açıklayarak çalışmalarına başladı. Kadınlardan oluşturduğu azalar ile birlikte çalışma yapan Muhtar adayı Öznur Yeşilöz, mahallede çalmadık kapı bırakmıyor. Mahalle sakinlerinden Aysel Tosun “Kadın elinin değdiği yer güzelleşir. Onun için kadın adayı destekliyorum. Öznur, muhtar adayı olmadan öncede hizmet ediyordu. Çevre temizliği yapıyor, parklardaki ağaçları ilaçlıyor. Gücünün yettiği yere kadar çalışıyordu” dedi. Niğde Üniversitesi Mahalli İdareler Bölümünden mezun olduğunu ifade eden Muhtar adayı Öznur Yeşilöz’de yaptığı açıklamada “Okuduğum bölüm belediyecilik olduğu için artık işimi yapmak istiyorum. Dürüst çalışkan ve vizyon sahibi olduğuma inanıyorum. Muhtar adayı olmadan önce mahallemizdeki parklarda bulunan ağaçlara zirai ilaçlama yapıyordum. Çevremizdeki çöpleri kendi imkanlarımla topluyordum. Kadın elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Bende projelerim ile mahallemizi daha da güzel yapmak için mücadele edeceğim” diye konuştu.  
Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Öznur Yeşilöz, 31 Martta yapılacak olan seçimlerde muhtar adaylığını açıkladı. Muhtar adayı Yeşilöz’ün Azaları da kadınlardan oluşuyor.

 

15 Temmuz Mahallesinde ikamet eden Öznur Yeşilöz 31 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için muhtarlık adaylığını açıklayarak çalışmalarına başladı. Kadınlardan oluşturduğu azalar ile birlikte çalışma yapan Muhtar adayı Öznur Yeşilöz, mahallede çalmadık kapı bırakmıyor.

Mahalle sakinlerinden Aysel Tosun “Kadın elinin değdiği yer güzelleşir. Onun için kadın adayı destekliyorum. Öznur, muhtar adayı olmadan öncede hizmet ediyordu. Çevre temizliği yapıyor, parklardaki ağaçları ilaçlıyor. Gücünün yettiği yere kadar çalışıyordu” dedi.

Niğde Üniversitesi Mahalli İdareler Bölümünden mezun olduğunu ifade eden Muhtar adayı Öznur Yeşilöz’de yaptığı açıklamada “Okuduğum bölüm belediyecilik olduğu için artık işimi yapmak istiyorum. Dürüst çalışkan ve vizyon sahibi olduğuma inanıyorum. Muhtar adayı olmadan önce mahallemizdeki parklarda bulunan ağaçlara zirai ilaçlama yapıyordum. Çevremizdeki çöpleri kendi imkanlarımla topluyordum. Kadın elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Bende projelerim ile mahallemizi daha da güzel yapmak için mücadele edeceğim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.