Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Binali Yıldırım, Nevşehir Valiliği'ni ziyaret etti

GÜNCEL 24.11.2023 - 15:28, Güncelleme: 24.11.2023 - 15:28
 

Binali Yıldırım, Nevşehir Valiliği'ni ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti.
  Nevşehir’de çeşitli ziyaretler ve açılışa katılmak üzere Nevşehir’e gelen Binali Yıldırım, Nevşehir Valiliği’ni ziyaret etti. Eski Başkabakan Binali Yıldırım’ı, Vali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve öğrenciler tarafından valilik binası önünde karşıladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan eski Başbakan Binali Yıldırım’a Vali Ali Fidan tarafından Kapadokya bölgesine özgü çini tabak hediye etti. Vali Ali Fidan ile bir süre görüşen Yıldırım daha sonra Nevşehir Valiliği’nden ayrıldı.  
Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir’de çeşitli ziyaretler ve açılışa katılmak üzere Nevşehir’e gelen Binali Yıldırım, Nevşehir Valiliği’ni ziyaret etti.

Eski Başkabakan Binali Yıldırım’ı, Vali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve öğrenciler tarafından valilik binası önünde karşıladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan eski Başbakan Binali Yıldırım’a Vali Ali Fidan tarafından Kapadokya bölgesine özgü çini tabak hediye etti.

Vali Ali Fidan ile bir süre görüşen Yıldırım daha sonra Nevşehir Valiliği’nden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.