Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bims Sanayiciler Dernek Başkanı Sonugelen’den sempozyuma davet

GÜNCEL 05.09.2023 - 16:15, Güncelleme: 05.09.2023 - 16:15
 

Bims Sanayiciler Dernek Başkanı Sonugelen’den sempozyuma davet

2. Uluslararası Pomza ve Perlit Sempozyumu 7-8-9 Eylül 2023 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde gerçekleştirilecek.
  Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen açıklamasında, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesi öncülüğünde ve Bims Sanayiciler Derneği katkılarıyla düzenlenecek olan sempozyuma, yurtiçi ve yurtdışından bir çok akademisyen, bilim adamları, sanayiciler katılacak.  Sektöre büyük katkı sağlayacak sempozyumda birçok akademisyenin bildiri ve sunumlar yapacak. Nevşehir, Kayseri, Bitlis, Van, Iğdır, Erzurum, Isparta, Manisa’dan sanayiciler katılacak. Pomza dünya rezervlerinin yüzde 50’si ülkemizde bulunmaktadır. İnşaattan tekstile, kozmetikten tarıma, savunma sanayinden yalıtıma kadar, birçok farklı sektörde kullanılmaktadır. Ülke ekonomisine yıllık 100 milyar TL üzerinde katkı sağlanmakta, 15 bin kişi istihdam ve 50 milyon dolar ihracat gerçekleştirilmektedir.   Pomza ve Perlit madenlerimizin daha katma değerli ürünler haline getirmemizde büyük katkılar sağlayacak Sempozyuma tüm pomza, bimsblok , perlit ve sektör temsilcilerimizi davet ediyoruz” dedi. Sempozyum Açılış oturumu ; 7 Eylül Perşembe günü Saat 09.30 da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
2. Uluslararası Pomza ve Perlit Sempozyumu 7-8-9 Eylül 2023 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

 

Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen açıklamasında, “ Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesi öncülüğünde ve Bims Sanayiciler Derneği katkılarıyla düzenlenecek olan sempozyuma, yurtiçi ve yurtdışından bir çok akademisyen, bilim adamları, sanayiciler katılacak.  Sektöre büyük katkı sağlayacak sempozyumda birçok akademisyenin bildiri ve sunumlar yapacak. Nevşehir, Kayseri, Bitlis, Van, Iğdır, Erzurum, Isparta, Manisa’dan sanayiciler katılacak. Pomza dünya rezervlerinin yüzde 50’si ülkemizde bulunmaktadır. İnşaattan tekstile, kozmetikten tarıma, savunma sanayinden yalıtıma kadar, birçok farklı sektörde kullanılmaktadır. Ülke ekonomisine yıllık 100 milyar TL üzerinde katkı sağlanmakta, 15 bin kişi istihdam ve 50 milyon dolar ihracat gerçekleştirilmektedir.   Pomza ve Perlit madenlerimizin daha katma değerli ürünler haline getirmemizde büyük katkılar sağlayacak Sempozyuma tüm pomza, bimsblok , perlit ve sektör temsilcilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Sempozyum Açılış oturumu ; 7 Eylül Perşembe günü Saat 09.30 da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.