Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Benzine dev zam geliyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 14.07.2023 - 08:46, Güncelleme: 14.07.2023 - 08:47
 

Benzine dev zam geliyor

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik sürüyor. Benzine bu geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruş zam bekleniyor.
  Akaryakıt fiyatlarına zam sürüyor. Benzine 15 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruş zam geliyor. Motorin fiyatlarında bir değişiklik beklenmiyor. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 26,37 liradan, benzinin litresi ise ortalama 26.65 liradan satılıyor.
Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik sürüyor. Benzine bu geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruş zam bekleniyor.

 

Akaryakıt fiyatlarına zam sürüyor. Benzine 15 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruş zam geliyor.

Motorin fiyatlarında bir değişiklik beklenmiyor. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 26,37 liradan, benzinin litresi ise ortalama 26.65 liradan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.