Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Savran'dan, Gazeteci İsmail Saymaz'a cevap!

SİYASET 20.05.2023 - 22:26, Güncelleme: 20.05.2023 - 22:26
 

Belediye Başkanı Savran'dan, Gazeteci İsmail Saymaz'a cevap!

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, gazeteci İsmail Saymaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı Nevşehir’de AK Partili belediye bilboardlara afişler asarak, 28 Mayıs’ı provoke ediyor paylaşımına cevap verdi.
  Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından Nevşehir’de asılan billboardların fotoğrafları ile birlikte Nevşehir’de AK Partili belediye bilboardlara afişler asarak, 28 Mayıs’ı provoke ediyor sözlerini paylaştı. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran da Saymaz’ın bu paylaşımı karşısında yaptığı açıklamada, “Nevşehir Merkez İlçe sınırları içerisindeki Açık Hava Reklamları İşletmeciliği Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermektedir. 24 Nisan 2023 tarihinden itibaren Açık Hava Reklamları, YSK tarafından belirlenen kurallara göre sıralı sistem ve eşit dağıtım şeklinde kanun ve kurallara uygun şekilde uygulanmaktadır. Ayrıca Nevşehir Merkezdeki tüm siyasi parti Açık Hava Reklam çalışmaları uygulama işlemleri de Turizm ve Spor A.Ş. bünyesindeki Açık Hava Reklam İşletmeciliği personelleri tarafından uygulanmaktadır. Bahse konu işlemler ve afişler ile ilgili olarak Merkez İlçe Seçim Kurulu yetkilidir ve olası itirazlar ancak bu kurula yapılabilecektir” sözlerini paylaştı.  
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, gazeteci İsmail Saymaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı Nevşehir’de AK Partili belediye bilboardlara afişler asarak, 28 Mayıs’ı provoke ediyor paylaşımına cevap verdi.

 

Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından Nevşehir’de asılan billboardların fotoğrafları ile birlikte Nevşehir’de AK Partili belediye bilboardlara afişler asarak, 28 Mayıs’ı provoke ediyor sözlerini paylaştı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran da Saymaz’ın bu paylaşımı karşısında yaptığı açıklamada, “ Nevşehir Merkez İlçe sınırları içerisindeki Açık Hava Reklamları İşletmeciliği Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermektedir. 24 Nisan 2023 tarihinden itibaren Açık Hava Reklamları, YSK tarafından belirlenen kurallara göre sıralı sistem ve eşit dağıtım şeklinde kanun ve kurallara uygun şekilde uygulanmaktadır. Ayrıca Nevşehir Merkezdeki tüm siyasi parti Açık Hava Reklam çalışmaları uygulama işlemleri de Turizm ve Spor A.Ş. bünyesindeki Açık Hava Reklam İşletmeciliği personelleri tarafından uygulanmaktadır. Bahse konu işlemler ve afişler ile ilgili olarak Merkez İlçe Seçim Kurulu yetkilidir ve olası itirazlar ancak bu kurula yapılabilecektir” sözlerini paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.