Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Savran, ev ziyaretlerinde bulundu

GÜNCEL 14.03.2023 - 08:37, Güncelleme: 14.03.2023 - 08:37
 

Belediye Başkanı Savran, ev ziyaretlerinde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Sümer Mahallesi, Cevher Dudayev Mahallesi ve Kıratlıoğlu Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.
Nevşehir Belediyesi’nin 2023 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde gerçekleştireceği altyapı ve üstyapı yatırımları için gündüzleri mahallelerde saha incelemelerinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, akşam ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Savran, son olarak Sümer Mahallesi, Cevher Dudayev Mahallesi ve Kıratlıoğlu Mahallelerinde evlerine konuk olduğu vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Sohbet ettiği vatandaşlara çeşitli belediyenin çeşitli projeleri hakkında bilgi veren Savran, “Son iki yılda mahallelerimizde birçok önemli yatırımı hayata geçirdik. Bu yıl içerisinde de önemli çalışmalara imza atacağız. Vatandaşlarımızın daha güzel bir şehirde yaşamaları, huzur ve mutluluğu için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Sümer Mahallesi, Cevher Dudayev Mahallesi ve Kıratlıoğlu Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.

Nevşehir Belediyesi’nin 2023 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde gerçekleştireceği altyapı ve üstyapı yatırımları için gündüzleri mahallelerde saha incelemelerinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, akşam ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Savran, son olarak Sümer Mahallesi, Cevher Duday ev Mahallesi ve Kıratlıoğlu Mahallelerinde evlerine konuk olduğu vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Sohbet ettiği vatandaşlara çeşitli belediyenin çeşitli projeleri hakkında bilgi veren Savran, “Son iki yılda mahallelerimizde birçok önemli yatırımı hayata geçirdik. Bu yıl içerisinde de önemli çalışmalara imza atacağız. Vatandaşlarımızın daha güzel bir şehirde yaşamaları, huzur ve mutluluğu için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.