Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Arı’dan Kadir Gecesi mesajı

NEVŞEHİR 05.04.2024 - 15:17, Güncelleme: 05.04.2024 - 15:17
 

Belediye Başkanı Arı’dan Kadir Gecesi mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, içinde sonsuz güzellikler barındıran Kadir Gecesinin bütün insanlığa ve İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yüce Allah’ın tüm insanlığa kurtuluş çağrısı olarak göndermiş olduğu Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin kainata yayıldığı, ilahi rahmet ve lütufların bol olduğu bu gecenin tüm insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını dileyen Arı mesajında şu ifadelere yer verdi; “On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü, Kadir Gecemizin rahmeti, güzelliği ve bereketine ulaşmanın da sevincini yürekten yaşıyoruz. Hiç şüphesiz bu mübarek gece, kalplerimizin arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Bizlerde, bu mübarek gecenin rahmet ve bereketini iyi değerlendirmeli, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in mesajları ile hayatımıza yön vermeli, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünü daha fazla öne çıkarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; değerli Nevşehirli hemşehrilerim başta olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” Başkan Arı, ayrıca bu gece dolayısıyla Belediye Caddesi üzerinde düzenleyecekleri ‘Büyük Nevşehir İftarı’ programına tüm Nevşehirlileri davet etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, içinde sonsuz güzellikler barındıran Kadir Gecesinin bütün insanlığa ve İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yüce Allah’ın tüm insanlığa kurtuluş çağrısı olarak göndermiş olduğu Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin kainata yayıldığı, ilahi rahmet ve lütufların bol olduğu bu gecenin tüm insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını dileyen Arı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü, Kadir Gecemizin rahmeti, güzelliği ve bereketine ulaşmanın da sevincini yürekten yaşıyoruz. Hiç şüphesiz bu mübarek gece, kalplerimizin arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Bizlerde, bu mübarek gecenin rahmet ve bereketini iyi değerlendirmeli, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in mesajları ile hayatımıza yön vermeli, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünü daha fazla öne çıkarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; değerli Nevşehirli hemşehrilerim başta olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

Başkan Arı, ayrıca bu gece dolayısıyla Belediye Caddesi üzerinde düzenleyecekleri ‘Büyük Nevşehir İftarı’ programına tüm Nevşehirlileri davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.