Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediye Başkanı Arı, Belediye Caddesi esnaflarıyla kahvaltıda buluştu

NEVŞEHİR 06.05.2024 - 12:56, Güncelleme: 06.05.2024 - 12:56
 

Belediye Başkanı Arı, Belediye Caddesi esnaflarıyla kahvaltıda buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Caddesi’ndeki esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.
  Başkan Rasim Arı, haftanın ilk günü mesaisine Belediye Caddesi üzerinde işyerleri bulunan esnaflarla buluşarak başladı. Esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Arı, esnafların talep, görüş ve önerilerini dinleyerek yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmaları anlattı. Esnaflarla istişarelerde bulunan Başkan Arı, “Her zaman olduğu gibi bugün de bizleri güler yüz ve muhabbetle karşılayan esnafımıza teşekkür ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Nevşehir Belediyesi olarak her zaman onlarla birlikte yol yürüyeceğiz. Onların görüş ve önerileri bizler için çok önemli.” dedi.      
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Caddesi’ndeki esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

 

Başkan Rasim Arı, haftanın ilk günü mesaisine Belediye Caddesi üzerinde işyerleri bulunan esnaflarla buluşarak başladı. Esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Arı, esnafların talep, görüş ve önerilerini dinleyerek yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmaları anlattı.

Esnaflarla istişarelerde bulunan Başkan Arı, “Her zaman olduğu gibi bugün de bizleri güler yüz ve muhabbetle karşılayan esnafımıza teşekkür ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Nevşehir Belediyesi olarak her zaman onlarla birlikte yol yürüyeceğiz. Onların görüş ve önerileri bizler için çok önemli.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.